Прекали: Елизабет Хърли захвърли дрехите на Великден СНИМКИ 18+

Прекали: Елизабет Хърли захвърли дрехите на Великден СНИМКИ 18+

Актрисата не показа грам свян, въпреки един от най-големите християнски празници

Елизабет Хърли може да подлуди абсолютно всеки с перфектните си извивки.

Изтрещя: Бритни Спиърс се показа чисто гола СНИМКИ 18+

Актрисата е на 57 години и изглежда повече от възхитително. Убедени сме, че никой от вас няма да е способен да й даде тази възраст, след като види голите й кадри. Дори младите момичета могат да завиждат на Хърли за атлетичната физика, плосък корем и стегната кожа. 

Сякаш за нея времето е спряло - не се виждат следи от бръчки, възрастови петна или неравномерен тен.

Явно Хърли толкова много се гордее с тялото си, че не се притеснява да го покаже на феновете си в пълния му блясък. Ето защо социалните мрежи на актрисата са пълни с ваканционни снимки, които понякога са много провокативни.

На феновете на актрисата вече изглежда, че банските костюми са любимото облекло на звездата от Gossip Girl. Дори по време на основния католически празник Великден Елизабет избра не затворено облекло, а снежнобели бикини.Хърли позира пикантно, показвайки тяло в анфас и в профил. По този начин красавицата явно искаше да акцентира върху перфектните си форми. Феновете на звездата също отбелязаха това, обсипвайки я с комплименти.

Но имаше и такива, които смятаха подобно облекло на религиозен празник за богохулство.  Според тях Хърли трябва да бъде по-сдържана и да се съобразява повече. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!