Премълчаваните тайни във връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън (ВИДЕО)

Премълчаваните тайни във връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън (ВИДЕО)

Семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж - Уилям и Кейт, изглежда точно като в приказките: бляскава сватба, три деца, щастлив семеен живот в истински замък, любов и хармония в отношенията им.

Последните СНИМКИ на британското кралско семейство издадоха куп пикантни тайни за случващото се помежду им

Но както се досещате, съвършенството е само опаковка под която се крият множество дребни конфликти, както при почти всяка човешка връзка. Началото на романса им също не е перфектно. Любопитни са и на някои по-малко известни, но определено любопитни моменти от връзката им, за които и двамата биха предпочели да бъдат забравени.

Нещо супер необичайно се случва с принц Уилям и Кейт Мидълтън, а в основата на това са… Меган и Хари (СНИМКИ)

Началото на връзката – любовен триъгълник

Уилям и Кейт се запознават в колежа. Първият път, когато погледите им се срещат, е на ревю, организирано в учебното заведение.

Мидълтън се подвизава като манекенка на подиума, облечена в доста предизвикателна, прозрачна рокличка, наподобяваща по-скоро на нощница. Дали именно това е привлякло Уилям, можем само да гадаем.

По това време Кейт е гадже с колегата си Рупърт Финч. Това обаче по никакъв начин не спира Уилям и още на партито същата вечер той атакува Мидълтън с целувка. Нещата не протичат така, както принцът ги е планирал, защото Мидълтън отрязва мераците му.

Първата среща на Уилям и Кейт не била съвсем случайна

Но определено с действията си успява дa разклати отношенията на Кейт и Рупърт. Скоро след това се превръща в номер едно в нейното сърце.

Въпреки оформилия се любовен триъгълник, страните в него успяват да запазят добри отношения. Показателно за това е присъствието на Финч и неговата любима на сватбата на Уилям и Кейт. След това кралската двойка им върна жеста.

Колежът Сейнт Андрюс, в който учат Уилям и Кейт, има славата на място, където много млади хора намират своята половинка. А след години узаконяват връзката си. Така че, погледнато отвъд светското, бракът на херцога и херцогинята е просто част от една любопитна статистика.

Другите жени

Връзката на Кейт и Уилям започва още през 2002 г. Нормално, в началото е тайна. В този период името на принца се свързва с не една и две други жени. Споменаваме само Джека Крейг, с която Уилям си позволява да отрече, че е интимен. Последното - да вземе някакво отношение, е в разрез с кралския протокол, според който подобни твърдения се оставят без отговор. А след завършването на колежа, Уилям заведе Кейт на гости на Джека, за да докаже, че помежду им няма нищо.

Кейт и приятелят на Уилям

Наистина е важно половинката ни да харесва и да се разбира с приятелите ни. Но това не важи за Кейт, която дълго време е била на нож с най-добрия приятел на Уилям - Гай Пеле, заради незрялото му поведение.

Преди години Уилям бе голям купонджия, но съпругата му успя да го укроти. А и вероятно да го отдалечи от влиянието на компанията. Мидълтън в началото има проблеми и с много дружки на принца от женски пол, но с времето трудностите отшумяват.

Братовчедките

Да се напаснеш със семейството на брачния си партньор не е нелека задача. Тя става двойно по-трудна, когато семейството е британското кралско семейство. Основните неразбирателства на Мидълтън в началото са с братовчедките на Уилям - Беатрис и Йожени.

Те не харесват показността, бляскавия начин на живот и най-вече начина, по който изглежда Мидълтън. Освен това, майка им Сара Фъргюсън не получава покана за сватбата. И до днес трите дами демонстрират дистанцирано отношение.

Принудителна раздяла

Четири години след като започват да излизат и връзката им става все по-силна, Уилям и Кейт прекарват Коледа и Нова година разделени. Семейство Мидълтън кани бъдещия си зет на гости, но кралският протокол му отрежда да бъде до Елизабет Втора. Влюбените гълъбчета са разделени и на рождения ден на Кейт в началото на януари.

След завършването на колежа и преди да станат законни съпруг и съпруга, Уилям и Кейт прекарват по-голямата част от времето разделени. Принцът дори често предпочита забавленията по нощните клубове, вместо да отиде на гости на любимата за уикенда.

Да се чуди човек как е оцеляла връзката им. Но поне сме сигурни, че Уилям си е поживял добре преди да се врече във вярност на Мидълтън. А сега се справя също така добре с ролята на идеалния баща и съпруг. Нека обаче не забравяме, че перфектни хора не съществуват.


Източник: Дарик

Коментирай