logo

Преслава събра очите със стройни крака и разкри много интимни неща за Павел и малката Паола (СНИМКИ)

Преслава събра очите със стройни крака и разкри много интимни неща за Павел и малката Паола (СНИМКИ)

Фолк фурията Преслава разкри много интимни неща от живота си.  Певицата се разположи удобно на коженото диванче на Слави, за да разкаже личните си истории, свързани с музиката.

Тя изглеждаше повече от прекрасно - с къса черна ефирна рокличка, под която се разкриваше повече от прекрасна гледка. Въпреки че историите й трябваше да бъдат свързани с музиката, първата тема, с която започна разговорът, бе събитието, което преобърна живота й на 180 градуса - появата на първородната й рожба Паола. С огромна любов гласовитата изпълнителка разказа какво е значението на малкото човече в живота й.

Бременната Преслава шокира Инстаграм с тази СНИМКА, феновете се чудят какво се случва с фолк фурията

"Детето стана от само себе си и съм много щастлива. Голямо значение има и кой е бащата. То е направено с много любов",  призна хитовата изпълнителка.

„Не мога да кажа какво ще стане в бъдеще. Това дете е направено с много любов. Аз го обичам, той ме обича... До момента не съм се навивала да бъда майка. Не съм мислила, че мога да съчетавам нещата. Това дете е плод на голяма любов.

Бременната Преслава нагорещи страстите до червено с тази СНИМКА от спалнята й

За първи път през живота ми се случва да почивам толкова много, да не съм на сцена”, призна гласовитата добричлийка.

"Само чакаме да ни се усмихне, и ходим три дни щастливи. И чакаме следващата й усмивка. 

„По време на бременността качих доста килограми, около 15. Снимах се до последно, харесвах се", призна щастливата майка, която месеци след раждането изглежда в много добра форма. „Радвам се, когато се прибера вкъщи, веднага отивам да я видя. Искам тя да се гордее с мен”, добави певицата.

Тя сподели и много интересна история от работата си, свързана с Лили Иванова. И се похвали, че й се отдавало много добре да имитира примата на българската естрада, но това й коствало хляба. 

"Навремето, когато работих по заведения, имаше едно заведение в Добрич, което в началото искаха по-лежерна музика. Аз направих няколко песни и една вечер, докато пеех песен на Лили Иванова, реших леко да разпея, да разпъна вокали. По някакъв начин реших да имитирам Лили Иванова. Дойде един бесен човек и каза "Как не ви е срам. Изключете касетофона", сподели още Преслава. 

"Отидох да работя на друго място. Започна се всяка вечер пеене на Лили Иванова, аз вече пресипвам. Един ден обаче се разболях и се обадих на шефа да му кажа, че не мога да дойда. Но той ми обясни, че това няма как да се случи, защото имал гости от София. Аз не можах да отида и той изгони целия оркестър. Единият колега реши да се застъпи за мен и май отнесе един шамар. Тогава си казах, че повече никога няма да пея песни на Лили Иванова", каза още тя, но побърза да уточни, че после пак се е върнала към хитовете на примата. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

lelia

lelia 03.12.2018 17:21

Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете !http://bit.ly/2p1tJi2