logo

Принц Хари води съдбовни преговори зад гърба на Меган Маркъл, това ли е краят

Принц Хари води съдбовни преговори зад гърба на Меган Маркъл, това ли е краят

Двойката отдавна не е двойка и затова принцът още в началото на годината нарече жена си "партньор", отбелязва лейди Колин Кембъл

Принц Хари води преговори с няколко доверени лица относно връщането си във Великобритания и събирането си с кралското семейство.

Източници на различни медии отбелязват, че слуховете за развода с Меган Маркъл на фона на поредицата неуспехи със слабите продажби на мемоарите на херцога на Съсекс и ниските рейтинги на документалната поредица за Хари и Меган в Netflix, изобщо не са безпочвени.

По думите им, търговските провали напълно са унищожили съмнителната любов на двойката.

Развод?! Кралска хроникьорка разкри, че Хари се е изнесъл от семейния дом с Меган

Предварителният разговор между принца и баща му Чарлз III относно възможността да се завърне в родината си обаче все още не е дал никакви резултати.

Точно това е споделил с раздразнение херцогът на Съсекс пред своя приятел - съпругът на принцеса Юджини, Джак Бруксбанк, по време на коронацията на краля в началото на май. Хари се възмутил от мълчаливото пренебрегване на молбите му от страна на Чарлз III.

Шотландската редакция на Daily Express публикува изявление на кралската писателка лейди Колин Кембъл по тази тема: "Двойката отдавна не е двойка и затова принцът още в началото на годината нарече Маркъл "партньор", а не своя съпруга. 

Драма в брака на Меган и Хари, астролог с прогноза кога е разводът

Беше ми казано от пет различни и много осведомени източници, че Хари иска да се върне и иска развод... Преди няколко месеца той проведе серия от консултации с бракоразводни адвокати", отбелязва тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Време

Време 03.06.2023 17:49

Беше това да се случи.само защо Хари трябваше да направи толкова глупости заради тази алчна циганка.сега да го видя как ще се моли на брат си и баща си.

вера

вера 04.06.2023 7:17

Да бе ние у блицо знаеме тайната зад гърбо на Бимбо, а тя не се светка! Що не можем да повервам?

употребено

употребено 04.06.2023 11:44

сдъфкано и изплюто е вашето конярско чедо

Краен

Краен 05.06.2023 15:02

Само дето в UK и в САЩ никой не вика жена ми и гад ето ми, а всеки казва "моя партньор" . Защото те реално са партньори в живота.