Принцеса Даяна едва ли е очаквала подобно нещо от Кейт Мидълтън

Принцеса Даяна едва ли е очаквала подобно нещо от Кейт Мидълтън

Красивата съпруга на принц Уилям отново се превърна в истински център на вниманието

Кейт Мидълтън е сочена като еталон за стил, мода и финес. Красивата съпруга на принц Уилям и принцеса на Уелс винаги гледа да блесне с изрядна визия. 

Именно такава е и при последната си публична изява. За целта обаче тя ползва пищов от принцеса Даяна. 

Камерън Диас разкри гнусната си тайна за вечна младост

Майката на Уилям - покойната вече Лейди Ди, едва ли едно време е подозирала, че снаха й ще бъде като обсебена от нея и ще се държи точно по този начин. 

Кейт сякаш е обсебена от вещите, които притежава, и са били собственост преди това на принцеса Даяна и почти непрестанно носи по някое от тях в арсенала си. Така освен, че приковава погледите с грация и финес, то и винаги влиза в устите, именно благодарение на името на Лейди Ди.

Според критици и ценители Кейт Мидълтън изглежда прекрасно в пола и палто с бели цветя и големи копчета в горната част на дрехата. Синя кадифена шапка с панделка отстрани, подходящ клъч и кадифени ръкавици допълваха визията.Крайният вид бе допълнен от годежния пръстен със сапфир и диамант на принц Уилям, както и емблематичните обеци със сапфир и диаманти на покойната принцеса Даяна, които настоящата принцеса на Уелс е носила по различни поводи през годините.

Като последен аксесоар и детайл е така наречената "брошка с три пера", принадлежала на кралица Александра, съдържаща диаманти, изумруди, рубини, както и украсения с пера герб на принца на Уелс.

Принц Уилям напълно се вписва във визията на жена си, залагайки на тъмносин костюм, бяла риза, синя вратовръзка и черни обувки./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

вЕрвам

вЕрвам 19.03.2023 11:51

Катрин си изгради собствен стил и надмина лейди Ди с постоянство и железна дисциплина, като член на британското кралско семейство носи бижута на короната които се предават по наследство и не означава че е обсебена от нея.. следващата като и дойде времето също ще ги носи

Аман

Аман 19.03.2023 16:45

Не стига че беше грозна, ами беше и урва, лейди ви Ди то

Николай Колев

Николай Колев 20.03.2023 9:23

Принцеса Даяна няма как да е очаквала нещо от Кейт защото тя най вероятно дори не е подозирала за съществуването и ! Какво тъпо заглавие ! Модераторите май са там само да си вземат заплатите.

Никой

Никой 20.03.2023 20:50

Оставете душата на принцеса Даяна в покой! По идиотска статия не бях чел за Бога! Имам дъщеря и внучка, и те ли трябва да са обсебени заради наследството което им остава???

виткория

виткория 21.03.2023 6:31

Това не е съвсем нормално, защото излиза ,че принц Уйлям все едно има за съпруга , майка си. Предполагам ,че Кейт го прави за да се хареса на Уйлям или това е негово желание ,но като му отключва Едиптов комлекс отключва ,ефекта може да е обратен в нейна вреда.

Миа

Миа 21.03.2023 11:16

Не е обсебена ,а е нормално! Спазва етикет , показва кралските бижута и елегантност! Не търсете негативи!!!!

Гицка

Гицка 21.03.2023 16:42

По добре не я сравнявайте с Даяна?!?!.. .