logo

Продават джипа на кралица Елизабет II, всеки може да го купи СНИМКИ

Продават джипа на кралица Елизабет II, всеки може да го купи СНИМКИ

Колата има същия регистрационен номер, както по времето, когато е бил използван от кралицата

Джипът на кралица Елизабет II е обявен за продажба. Автомобилът е закупен специално за аристократите, като след това са приложени и кралски промени в салона. Това съобщи Sky News.

„Всеки може да си купи нова и лъскава спортна кола, но не всеки може да си вземе автомобила на кралицата“, казва продавачът Джак Морган-Джоунс. 

Синият джип е използван за много кралски събития, включително за държавното посещение на 44-тия президент на САЩ. Тогава Барак Обама и бившата първа дама се возиха заедно с покойния монарх и принц Филип, след като пристигнаха в замъка Уиндзор за частен обяд.

„Колата има същия регистрационен номер, както по времето, когато е бил използван от Елизабет II. Това е изключителна рядкост, обикновено не се случва“, казва продавачът на автомобили Джак Морган-Джоунс.

Посочиха емблематични коли на кралица Елизабет II СНИМКИ

„Обикновено се стремят да променят регистрационния номер, след като автомобилът е бил на кралската служба, но в този случай регистрационният номер остава същият. Няма съмнения, че това е било превозното средство, използвано от кралицата“, добави Джоунс.

Джипът е наричан „един от най-добре запазените кралски автомобили“. Синята кола с кожен салон в цвят слонова кост беше част от автопарка на кралското семейство до 2017 г. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

Коментирай