logo

Проклятието на принцеса Даяна съсипва крал Чарлз III

Проклятието на принцеса Даяна съсипва крал Чарлз III

Експерти намериха връзка между диагнозата му и покойната Лейди Ди

Не е тайна, че романсът между Чарлз III и Камила Паркър-Боулс започва много преди Даяна Спенсър да се появи в живота му.

Ракът изплаши Чарлз III, принуди го да...

. Според самата лейди Ди в брака им „винаги е имало трети човек". Тя е категорична, че е разбрала за съдбата си преди сватбената церемония.

Сега, когато целият свят трепери за здравето на Чарлз III, астролозите и читателите на карти таро единодушно уверяват, че драмата на Даяна Спенсър е била толкова силна, че все още засяга Чарлз. 

Луд фен: Крал Чарлз III си купи килим от България, какъвто може да има всеки българин ВИДЕО

Работата е там, че от самото начало Камила се смяташе за негова любима и, че има права над трона. Това пък беше оспорено от британците почти единодушно. Никой не искаше да види врага на лейди Ди на трона на кралството.

Интересен момент е, че Даяна Спенсър е Рак според слънчевия си знак, също като Камила. Но точно сега, гледайки нейната карта, става очевидно, че повечето от планетите в небето са подредени по такъв начин, че образуват мощен енергиен поток с нейната карта.

Нека отбележим един доста мистичен факт: нейната Венера се намира на 23 градуса Телец - точно срещу Слънцето на Чарлз. И през април-май 2024 г., когато повечето планети ще бъдат в Телец (Уран, Меркурий, Юпитер, Селена, Венера, Луна), целият този клъстер, воден от Венера на принцеса Даяна, ще формира опозиция на Слънцето на Чарлз, което често носи огромни здравословни проблеми.

Очевидно подобна ситуация може лесно да се нарече отмъщение от другия свят, защото Венера в астрологията символизира любовта. Вероятно всичко се връща към баланса - след като стана крал без Даяна, Чарлз не можеше да управлява Великобритания дори една година. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки! 

Коментирай