„Пръсти на вещица“: Заради тези зловещи СНИМКИ на Меган мрежата прегря

„Пръсти на вещица“: Заради тези зловещи СНИМКИ на Меган мрежата прегря

Съпругата на Хари отново беше разкритикувана и бе направена на пух и прах

Докато британското кралско семейство се бори с куп здравословни проблеми – крал Чарлз III бе опериран, а след това диагностициран с рак, а мистериозната болест покоси съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън,която също претърпя операция, то Меган Маркъл реши да се активизира.

Преди дни съпругът й – принц Хари отлетя от САЩ до Лондон, за да проведе едва 12-минутна среща с краля, а през това време Меган бе изловена в тотално неадекватно състояние и заради това си навлече гнева на всички.

Но оказа се, че тя няма намерения да се спре и да покаже малко съчувствие и състрадателност към проблемите, налегнали семейството на съпруга й! точно обратното – докато Кейт е извън обектива, то Меган иска да блесне… или поне си остава само с искането!

Като начало бившата актриса внезапно представи нов уебсайт, „кръстен на херцога и херцогинята на Съсекс“, който очертава биографиите и постиженията на нея и Хари. Обществото прие това с враждебност. Най-малкото за британския принц има написани само 5 абзаца биография, а за бившата актриса (която май само с това и че омаскари британското кралско семейство е известна) има цели 10 абзаца биографични изречения.

„Арогантен и самообслужващ се. Те прекрасно разбират, че вече не са от Съсекс. Просто е арогантно да купуват домейна sussex.com и да включват кралския герб, въпреки че мразят кралското семейство. Смешно и глупаво!“ – възмущават се интернет потребители.

Малко след това „усмихната и щастлива“ Маркъл беше домакин на кулинарна вечер от нейната благотворителна фондация. Заедно с 15 жени тя приготви традиционни афганистански ястия - ашак и манти.

Именно гледайки кадри на Меган от въпросното мероприятие мрежата буквално кипна! „Тя е вещица! Вижте – тези й снимки го доказват!“; „Вгледайте се внимателно и ще видите, че е така!“; „Изловиха я – вече няма как да се скрие!“; „Злобата й вече личи и по тялото й!“ – това са само малка част от коментарите в мрежата по повод зловещите снимки на Меган.

И така – особено внимание привлякоха ръцете на херцогинята. „Какви стари ръце има, като вещица. Жената до нея има много по-красиви пръсти и кожа, въпреки че явно е по-възрастна от Меган“, написа един от коментаторите, а мнозина побързаха да се съгласят с него.

Повечето хора, видели снимките, не харесаха престорената (дори изкуствена, плашеща и насилствена) усмивка на съпругата на Хари, която остана на лицето й цяла вечер, сякаш залепена. „Фалшива и неискрена“ – така за пореден път онлайн потребителите оприличиха Меган, която от години само клевети бирманското кралско семейство. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай