logo

Първи СНИМКИ от кръщенето на принц Луи, което кралица Елизабет II пропусна

Първи СНИМКИ от кръщенето на принц Луи, което кралица Елизабет II пропусна

Принц Луи – третото дете на принц Уилям и съпругата му Кейт, бе кръстен в рамките на частна церемония в двореца "Сейнт Джеймс" в Лондон. Това предаде Франс прес. Кралица Елизабет II не присъства на церемонията.

92-годишната кралица и съпругът ѝ, 97-годишният принц Филип присъстваха на кръщенетата на принц Джордж и принцеса Шарлот – брата и сестрата на принц Луи, който е пети поред в наследяването на престола. 

Отсъствието на кралицата и съпруга ѝ от днешната церемония не се дължи на здравословни проблеми - те се връщаха в Лондон след пребиваването си в имението Сандрингам в Източна Англия. 

Сензационна новина, свързана с кралското семейство: Всички признаци са налице! Кейт Мидълтън е...

Кръщенето бе извършено от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби в присъствието на членове на кралското семейство и близки приятели на двамата родители.

Сред присъстващите бяха дядото на бебето, принц Чарлз, и съпругата му Камила, чичото на Луи, принц Хари и съпругата му Меган, както и семейството на Кейт Мидълтън – съпругата на принц Уилям и майка на Луи.

Имената на шестимата кръстници, които са приятели или членове на семействата на двамата родители, бяха оповестени преди церемонията. 

Източник: bTV

Коментирай

Класа и красота

Класа и красота 09.07.2018 22:28

Живи и здрави да са! Толкова са красиви, очарователни и с позитивно излъчване!