logo

Разкриха причината за неочакваната хоспитализация на Елизабет II

Разкриха причината за неочакваната хоспитализация на Елизабет II

По съвет на лекарите тя е посетила частната клиника "Крал Едуард VII" в центъра на Лондон за преглед

Британската кралица Елизабет II е прекарала една нощ в болница, защото е било късно и не е можела да се върне у дома, пише The Sun.  

По съвет на лекарите тя е посетила частната клиника "Крал Едуард VII" в центъра на Лондон за преглед. Според изданието, 95-годишната кралица е останала да пренощува в лечебното заведение, тъй като нейните помощници са решили да не се връщат в Уиндзор толкова късно.

Официален представител на Бъкингамския дворец каза пред Sky News, че лекарите са я посъветвали да си почине няколко дни. Тя е посетила болницата в сряда следобед, 20 октомври, и е претърпяла "някои предварителни изследвания". На 21 октомври се е прибрала в замъка Уиндзор.

Падна голяма тайна за кралица Елизабет II, пазена е с години

От двореца съобщават, че кралицата "остава в добро настроение". Други подробности за състоянието й обаче не се съобщават. 

The Sun отбеляза още, че за последен път Елизабет II е нощувала в болница през 2013 г., когато е била лекувана от гастроентерит. През последните 40 години тя е била в лечебно заведение само пет пъти.

На 20-21 октомври кралицата планираше да посети Северна Ирландия и да участва в редица събития. Лекарите обаче настояха, че има нужда от почивка и пътуването бе отменено. Източник на CNN от Бъкингамския дворец заяви, че отмяната на посещението не е свързана с COVID-19. 

На 12 октомври Елизабет II се появи за първи път публично с бастун. Тя и дъщеря й принцеса Ан присъстваха на благодарствена служба в Уестминстърското абатство по случай стогодишнината на Кралския британски легион. Тогава бе отбелязано, че кралицата е с бастун "за удобство".

Елизабет II с изненадващ ход след раждането на Лилибет

След известно време обаче вътрешен човек от Бъкингамския дворец каза, че лекарите са препоръчали на Елизабет II да спре да пие алкохол, опасявайки се за здравето й преди предстоящото честване на 96-тия й рожден ден.

Обикновено Нейно Величество изпива чаша сухо мартини преди вечеря, а понякога си позволява и чаша шампанско преди лягане.

Наскоро Woman’s Day съобщи, че кралицата е започнала да подготвя 8-годишния си правнук Джордж за трона.  

Сензационно: Ето как кралица Елизабет II тайно подготвяла Джордж за крал на Великобритания

Кралицата приема правнука си на частни аудиенции и прекарва повече време с него, отколкото със сина си Чарлз, който ще бъде следващият крал. 

Елизабет II чете на Джордж стари дневници от времето, когато тя все още е била принцеса и му показва филми за това как се е възкачила на престола. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

ЛЕНИ

ЛЕНИ 23.10.2021 6:31

БЛИЦАДЖИИ,САМО МАМИТЕ ХОРАТА И ЛЪЖЕТЕ,ЗА ДА ВИ ЧЕТАТ,СПРЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ,ЧЕ ЩЕ ВИ СЪДИМ!

Пейка

Пейка 23.10.2021 19:01

Лени Лъжат ли За кое по точно