Сашо Кадиев се изложи хамалски с тези СНИМКИ

Сашо Кадиев се изложи хамалски с тези СНИМКИ

Водещият на „Преди обед“ по bTV Сашо Кадиев се изложи зверски. Това стана ясно чрез снимки, които една от гостенките му сподели в личния си инстаграм профил.

На Кадиев и екранната му половинка Десислава Стоянова гостува известната актриса Радина Боршош.

Именно Боршош сподели фотосите, направени след края на предаването. От снимките обаче лъсна грозната истина за това, как точно Кадиев се е изложил.

Видимо известният водещ е пропуснал да употреби дезодорант преди началото на предаването или страстите са му били в повече, защото Сашо се е изпотил доста хамалски. Мокрите петна от пот, които се видяха изпод мишниците му, бяха толкова големи, че редица инстаграм потребители, които се натъкнаха на снимките, останаха погнусени. / jenata.blitz.bg

Коментирай

ЗАЩО

ЗАЩО 29.11.2018 14:54

АЛО БЛИЦ, ВИЕ НЕ СЕ ЛИ ПОТИТЕ? МНОГО СТЕ ЖАЛКИ И МАЛКИ. ТЪРСИТЕ СЕНЗАЦИИ ОТ НАЙ - ЧОВЕШКИТЕ НЕЩА.

Гошо

Гошо 29.11.2018 15:28

Това не е нищо.Той още и сере!

логично

логично 29.11.2018 17:05

логично е да се изпотиш още повече и ако си пил кафе преди това.Малко напрежение и следва...... Нищо нечовешко.Просто журналистическа сензация.Иначе как ще изкарат за хляб само с фалшиви новини.

Майка

Майка 30.11.2018 19:37

Оставете момчето -какви хора сте? Толкова е истински Сашо и затова му завиждате !!!Браво !Млад мъж с много познания и интереси! Браво Кате чудесен син ! Да сте живи и здрави!

вижте тук

вижте тук 01.12.2018 0:05

Секси фигура за 15 дни Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz