logo

Сексапилната моделка на Victoria's Secret Сабрина преживя огромен кошмар! Тялото й е направо обезобразено от...  (СНИМКИ)

Сексапилната моделка на Victoria's Secret Сабрина преживя огромен кошмар! Тялото й е направо обезобразено от... (СНИМКИ)

31-годишната Сабрина Джейлс е предявила иск към калифорнийския хотел Embassy Suites, в който била настанена. Поводът - красавицата се оказала жертва на насекоми, изпохапали цялото й тяло. Самата Сабрина е известна от работата си с такива популярни марки като Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Valentino, Versace и Victoria’s Secret. Печалното преживяване с бубулечките буквално я изкарало не само от релси, но и от работния график заради следите от ухапвания по цялото й тяло.

Красавицата пристигнала в Калифорния за поредната си фотосесия и била настанена именно в Еmbassy Suites, пише Daily Mail. Тя така и не могла да се наслади на комфорт, след като досадни дървеници изпохапали тялото й. "Сабрина започнала да забелязва следите от ухапвания още първата нощ, накрая била покрита с тях цялата", разкрива адвокатът на момичето.

Заради следите от буболечки била провалена и фотосесията й. Също така, по думите на нейния адвокат Брайън Вирага, получира и психическо заболяване и досега не може да се възстанови от кошмара, боейки се, че всичко ще се повтори отново.

Секси моделката на Victoria's Secret Кандис направи шокиращи разкрития за раждането на второто й бебе (СНИМКИ)
 

"Това беше особено травматично за Сабрина, защото нейното тяло - това е и нейната работа. Чувстваше се неловко и се срамуваше заради огромните следи от ухапвания", разказва още адвокатът на моделката.

Сега тя иска да получи справедливост пред съда и е предявила иск към хотела, в който се е стигнало до неприятния инцидент.

Ръководството на Embassy Suites in Palm Desert от своя страна твърди, че е била извършена проверка на стаята преди манекенката да бъде настанена и след напускането й никой друг не се оплаквал от досадни насекоми или ухапвания. / jenata.blitz.bg

Коментирай

кан

кан 02.07.2018 18:54

Ха , че то там , като в студентски град , само хиляди пъти по-скъпо .

Нети

Нети 02.07.2018 23:44

курвето е решило да изкара някой лесен долар

HACPAH

HACPAH 04.07.2018 0:54

star selski hotel