logo

Сестрата на Меган Маркъл изля върху нея нова порция злоба

Сестрата на Меган Маркъл изля върху нея нова порция злоба

Само преди няколко дни - на 4 август, Меган Маркъл отпразнува своя рожден ден. Празникът й обаче бе помрачен. Атаката дойде не от другаде, а от сестра й. Саманта я нападна злобно за пореден път. В Туитър тя ѝ напомни колко лоша дъщеря е и че трябва най-накрая да се свърже с баща им Томас Маркъл, съобщава „Сън“.
 
„Честит рожден ден, Мег! Би било толкова прекрасно и уместно да изпратиш на татко картичка за рождения ден на татко на 18 юли на патерица. До двореца Кенсигтън, поздрави“, написа язвително полусестрата на херцогинята на Съсекс.
 


Преди броени дни Саманта нарече Меган „Круела Девил“ в нов изблик на ярост в Туитър. Тя сподели и статия, в която се посочва, че Меган и Хари си вземат почивка от медийното внимание. „Добре, значи Круела Девил се оттегля“, написа тя и добави съкращение за „голям смях“.
 
„Кажи ми дали това ще ти е от полза. С пушек и огледала се опитвша да прикриваш неща, но не можеш да се скриеш от това, коеето виждаш в огледалото“, добави тя.
 
74-годишният Томас Маркъл е в обтегнати отношения с Меган, след като стана ясно, че се е договорил с папараци да им предостави пикантни снимки около сватбата на дъщеря си. Малко преди тя да се омъжи за Хари той влезе в болница, след което заяви, че може да не живее още дълго. Въпреки това кралското семейство е прекратило всякакви отношения с него, за разлика от майката на Меган, която присъства на сватбата.
 
53-годишната Саманта пък усилено се спряга за участник в новия сезон на британския „ВИП брадър“ – “Celebrity Big Brother”. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай

rowena

rowena 08.08.2018 2:29

Това момиче,има отвратително семейство!Като изключим майка и.