logo

Шокираща СНИМКА на Любо Нейков втрещи стотици българи, невъзможно е да го познаете!

Шокираща СНИМКА на Любо Нейков втрещи стотици българи, невъзможно е да го познаете!

Любо Нейков качи много интересен кадър в социалната мрежа. На него любимият на поколения българи артист е буквално неузнаваем и определено предизвиква крайни емоции.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме най-различни ретро кадри на български знаменитости, сред които дори голямата Катето Евро. Е, днес сме решили да ви покажем една от най-неочакваните снимки, които Любо Нейков реши да покаже на приятели и последователи в социалните мрежи.

Не е ясно каква е причината артистът от "Комиците" и "Столичани в повече" да качи такава ретро снимка от далечната 1993-а година, но честно казано, той няма нищо общо с това, което е в момента.

Всъщност на фотоса Нейков не е сам. Той е с двама другари, но едва ли ще разпознаете кой точно е той, без самият Любомир да признае.

Няма да крием повече нищо, а ще ви предложим да видите кой точно е моментът от миналото, който талантливият артист реши да сподели с всичките си приятели и последователи. 

 

Коментирай

Ударите на съдбата

Ударите на съдбата 22.11.2018 6:52

Бил е човек, прехода ни превърна в говеда

мисля че

мисля че 22.11.2018 10:46

Войникът с кучето е Любо.

Предложение

Предложение 22.11.2018 12:02

Заедно с Каракачанов да ги вземат запас за да заприличат на пичове.

КриКри

КриКри 23.11.2018 20:26

Шкембе войвода, ако се качи на войнишко легло ще го счупи бре.

По едно куче и да тренира с него

По едно куче и да тренира с него 02.02.2019 20:51

Да намали хапката ...и готово... Ама най добре с приятел за да се мотивират взаймно ..и по малко ..без стрес ...винско и ракия