logo

Синоптичката Нора Шопова жули уиски преди тежък изпит, до чашата си нареди... (СНИМКА)

Синоптичката Нора Шопова жули уиски преди тежък изпит, до чашата си нареди... (СНИМКА)

Синоптичката на Нова телевизия Нора Шопова е решила да спазва студентските поверия и се налива като за последно преди изпит. Заместничката на Деси Банова сама се похвали със среднощните подвизи с чашката в социалните мрежи преди поредното изпитание в образованието си на следващата сутрин, пише в. "ШОУ".

Палавото лице от малкия екран, което вече лъсна в няколко провокативни фотосесии, хич не си поплюва. Шопова е решила не да се полее, а направо да се залее с алкохол преди важния ден. Това не е всичко. Прави впечатление, че брюнетката предпочита да играе на сигурно и вместо чаша вино например, тя е избрала да се зашемети с твърд алкохол, а именно уиски. Синоптичката е наредила учебници, записки и лаптоп редом до празна чаша и полупразна бутилка от уиски, като по всичко личи, че се е започнала от рано.

Явно, за да не се покаже като алкохолик, синоптичката е сложила в кадър, близо до алкохола и опаковка желирани бонбонки. На фокус е и името на една от темите й: „Правомощия на касационната инстанция по граждански дела”.

Не е ясно дали все пак стратегията й: „Полят изпит – взет изпит” действа, но е факт, че хич не си губи времето, докато не е на работа в телевизията.

Шопова е част от ефира на Нова от края на януари. Момичето бързо се вписа в екипа, към който се присъедини заедно с Аделина Радева, която стана нова екранна половинка на Виктор Николаев в „Здравей, България’. Изглежда и нейните колежки Никол Станкулова и Гергана Малкоданска са й приятели и са щастливи от напускането на Банова.

Нора още от малка мечтаела за телевизията, а работата като модел, била първата крачка към това. Сегашната синоптичка може да се похвали с доста палави голи фотосесии, снимки от които съвсем лесно могат да бъдат намерени из интернет.

Коментирай

ЖИЛИ

ЖИЛИ 09.05.2018 21:11

НОРА НЕ СТРУВА,СЛЕД ПЕРФЕКТНАТА КАТО ВИЗИЯ И ПРИСЪСТВИЕ ДЕСИ БАНОВА ТАЗИ НОРА Е ВЯЛА,СГЪРЧЕНА,НЕЛИЦЕПРИЯТНА,БЕЗ ХАРИЗМА,НИКОЛЧЕТО Е ТРАГЕДИЯ.

до Жили

до Жили 10.05.2018 20:44

Като започнете да ги делите тия прости коври и спорите коя е по-... И Банова, И тая Шопова, и Станкулова са поредните кухи лейки, които са се "издигнали", продухвайки правилните "тръби".