logo

Скандал! Бащата на Меган Маркъл хвърли бомба, намеси покойната принцеса Даяна в свадата си с дъщеря си!

Скандал! Бащата на Меган Маркъл хвърли бомба, намеси покойната принцеса Даяна в свадата си с дъщеря си!

Бащата на Меган Маркъл – Томас, заяви, че принцеса Даяна е щяла да се отврати от начина, по който дъщеря му се държи с него.

74-годишният човек, който трябваше да заведе дъщеряси до олтара, където да я предаде на принц Хари, не беше поканен на церемонията, след като се съгласи да предаде лични снимки на папараци. В интервю за една от световните медии, Томас заявява: „Принцеса Даяна щеше да се отврати от начина, по който Меган и кралското семейство се отнасят с мен. Коментарите на Томан за майката на принц Хари, сигурно ще го разтроят, но той добави: „Не ме интересува дори и Хари никога да не ми проговори, ще оцелея.”.

Томас все още страда от факта, че дъщеря му не иска да обяува с него. Преди време той дори заяви, че ще получи сърдечна атака и именно Меган ще е виновницата за нея. Той се страхувва ще, дъщеря му ще се промени от новия си кралски статут и няма да има никакъв шанс двамата да се помирят.

„Ако Меган не ми проговори никога отново, не знам как ще продължа напред, сърцето ми се къса”, заяви той./jenata.blitz.bg

Коментирай

Аврора

Аврора 30.07.2018 8:22

Пълно с грешки и глупости! Както винаги в тоя сайт! От нито един език не ви се получават преводите, защото не знаете български и не проверявате нищо, преди да го пуснете да се спъват хората в тия безумни текстове!

Аврора

Аврора 30.07.2018 10:28

Коментарите на Томан ... сигурно ще го разтроят, но той добави: ... не иска да обяува с него. ... сърдечна атака ... Подсказвам: "разтроят" е да разделиш нещо на три ... ПРИНЦА ЛИ ЩЕ ГО РАЗТРОЯВАТ?! ... сърдечната атака на български ѝ викаме сърдечна КРИЗА! По-малките сами си ги търсете ... е

Колега

Колега 30.07.2018 11:08

Хората,ние,,имам предвид,трябва да престанем да четем този сайт от неграмотници,,Това е обида за нас самите.Сбогом,,некадърници...!!!

Анонимен

Анонимен 31.07.2018 14:57

"Кой каквото прави, за себе си го прави!" българска поговорка.