logo

Скандалите около Меган Маркъл нямат край! Кралица Елизабет II изготви три извънредни плана за.. (СНИМКИ)

Скандалите около Меган Маркъл нямат край! Кралица Елизабет II изготви три извънредни плана за.. (СНИМКИ)

Кралското семейство е разработило сценарии, по които да „спаси” херцогинята на Съсекс от баща й

Изглежда, че скандалите около Меган Маркъл нямат край. Най-често провокациите идват не от другаде, а от семейството й и по-специално от баща й. 

Изявленията на Томас Маркъл набират заплашителна скорост. Не стига, че и самата Меган има проблеми с мъжа си принц Хари, че даже реши да се опълчи на Кралицата, ами сега ситуацията очевидно излиза извън контрол и се превръща в истинско главоболие не само за херцогинята на Съсекс, но също така и за останалата част от кралското семейство. 

Няма спирка! Меган Маркъл забърка нови грандиозни скандали! Кралското семейство се тресе от случилото се (СНИМКИ)


Тяхното търпение, според източници, близки до двореца Кенсингтън, вече свършва и самата кралица Елизабет II е готова да се намеси.

Това не е никак чудно с оглед на факта, за които jenata.blitz.bg вече писа,  без да иска и с един малък жест кралица Елизабет се издаде мрази ли Меган Маркъл.

В двореца вече са минали няколко срещи, на които бяха обсъдени възможните начини за решаване на проблема. Междувременно н тях са се разиграли три варианта за „спасение” на Меган от баща й.

Първата опция е Мегън да се срещне с баща си и да се опита да постигнат някакво примирие, което да сложи край на скандалните му изцепки по адрес на дъщеря му.

Вторият сценарии е почти идентичен, но вместо Меган на срещата с Томас ще се яви медиатор.

Е, третият вариант, разработен от кралското семейство ще се окаже най-труден за Томас Маркъл, но в същото време ще е и най-ефективният. Според него просто трябва да се спре всякаква комуникация с Томас с надеждата, че така няма да получи публичност и сам ще спре.

Според източници от Бъкингамския дворец самата Меган е „дълбоко ранена” от факта, че ситуацията се влошава. Все пак тя получава подкрепа от Кейт Мидълтън, които въпреки натоварения си график намира време да бъде заедно с холивдуската актриса.


Както jenata.blitz.bg вече писа преди време двете направиха нещо уникално. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Сър

Сър 13.08.2018 8:09

Абе старата да му даде некаква титла с годишна стипендия и тоя ще миряса. Така и така напоследък Сульо и Пульо ги произвеждат на Сър-ове….Ама май намирисва на скъперничество....

майтап

майтап 13.08.2018 9:10

ММ да говори с баща си и да го подкрепи .Не си избираме семейството , но сме длъжни да бъдем до родителите си независимо от какво се нуждаят.

Баба

Баба 13.08.2018 9:16

Натресе ли се Меганчето? Натресе се! Да му мисли, но все пак трябва да помисли и за взаимоотношенията с баща си! А пък в края на краищата дъртият козел трябва да разбере, че дъщеря му не е това, което е била! И да миряса!

...

... 13.08.2018 19:23

Утре този баща като почине (казано без лоши помисли), ще сети за него и ще и липсват дори и дразнещите му изцепки, ще отиде на гроба му, ще му се накара и после ще се нареве като куче... Но това е сценарии само за реални хора с истински чувства.

принцеса

принцеса 15.08.2018 20:57

Неравностойният брак, винаги е бил глупава постъпка! Пет пари не давам за проблемите им! Тя е от помиярско семейство, какво се омеша със синята кръв? (не мисля че кралското потекло гарантира добри хора, но не е за всеки, да се качи на тази каруца)