logo

Скандални новини за Хари! Замесиха и принц Уилям

Скандални новини за Хари! Замесиха и принц Уилям

Помощниците на принц Уилям разпространяват слухове за принц Хари

Кавгата между британските принцове Уилям и Хари тлее от години. Според мнозина причина за враждата между братята е съпругата на по-малкия – Меган.

Разбира се разведената бивша холивудска актриса има голяма роля в скандалите в британското кралско семейство, но според скандален слух има и друга напълно шокираща причина. 

Служители в двореца Кенсингтън, резиденцията на най-големия внук на кралицата принц Уилям, разпространяват слухове за психични проблеми с принц Хари, братът на Уилям, съобщава The Mirror, позовавайки се на биографа Хари Омид Скоби.

Биографът смята, че информационната кампания срещу Хари е започнала след интервю през 2019 г., в което херцогът на Съсекс казва, че той и брат му „са тръгнали по различни пътища“.

„Бих казал, че това не е съвпадение, неслучайно малко след това интервю, още на следващия ден, се появиха съобщения от старши помощник в двореца Кенсингтън, в които се казва, че Уилям е притеснен за психичното здраве на брат си“, каза Скоби.

Според биографа на принц Хари е невъзможно да се каже недвусмислено, че принц Уилям е източникът на съобщения за психичните проблеми на брат му. Според Скоби обаче Меган Маркъл определено може да се счита като причина за продължаващите кавги между членовете на кралското семейство. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай