logo

Скандални разкрития за принцовете Уилям и Хари СНИМКИ

Скандални разкрития за принцовете Уилям и Хари СНИМКИ

Бракът за двамата означаваше съвсем различни неща, издава историкът Робърт Лейси

Западните медии многократно писаха, че принц Уилям е бил дълбоко загрижен от решението на по-малкия си брат Хари да се ожени толкова скоро за разведената американска актриса Меган Маркъл, с която излизали малко повече от година, преди да се сгодят. Но както пише историкът Робърт Лейси в новата си книга „Битката на братята: Вътрешната история на семейство в Тумулт“, всъщност Уилям не мислил за личното щастие на брат си при избора му на съпруга, а по-скоро за себе си и британската монархия.

„Самият Уилям, както знаете, се срещаше с Кейт Мидълтън дълго време, докато не й предложи брак. Той вярваше, че брат му трябва да постъпи по същия начин и да не трябва да бърза със сватбата с Меган. Тогава той изрази загрижеността си за решението на по-малкия си брат“ казва историкът Лесли. Той твърди, че при случилото се принц Уилям преследва лични цели.

Покрай тази новина обаче лъснаха куп скандални разкрития за принцовете Уилям и Хари и съпругите им.

„Дълги години Уилям уреждаше на Кейт нещо като „интервюта“, както когато кандидатствате за работа. Така той искаше да е сигурен, че тя ще бъде подходяща кралица, а не само съпруга.

Така че Хари нямаше как да не се запита дали Уилям наистина се интересува от личното си щастие или както обикновено мисли за репутацията и съдбата на британската монархия, чийто „шеф“ един ден ще стане. Отговорът на Хари беше много груб и обиден за Уилям“, пише в книгата историкът.

Той добавя, че братята са гледали на брака по различен начин.

„За Уилям това беше от голямо значение: ставаше дума за бъдещото състояние на неговата монархия, докато за Хари това беше любовта на жена, а най-накрая се превърна в смисъла на живота му“, отбелязва историкът.

Твърди се, че отношенията на братята са се влошили, след като принц Хари и Меган Маркъл решиха да напуснат кралската фамилия и да се преместят от Великобритания. Според кралски източници комуникацията им на практика е изчезнала. 

Самите братя обаче отричат за конфликт помежду им и наричат всички съобщения това „фалшиви“. Каква обаче е истината най-вероятно ще научим след дълги години. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Сряда

Сряда 14.10.2020 13:35

Хари е глупав и своенравен егоист. Най-голямата му болка е , че е втори. Никога няма да получи короната. Колкото до брака му с мелеза - търкулнало се гърнето и си намерило похлупака . Буквално.