logo

Стана ясно защо Мелания Тръмп непрекъснато носи слънчеви очила (СНИМКИ)

Стана ясно защо Мелания Тръмп непрекъснато носи слънчеви очила (СНИМКИ)

Като цяло тя използва тоалетите като своеобразна броня, смята модният психолог Даун Карън

Въпреки безупречното си усещане за стил, понякога най-модерната първа дама в света Мелания Тръмп се озовава в центъра на гръмки модни скандали. Поредната битка между феновете и зложелателите й се разрази заради начина, по който съпругата на американския президент изглеждаше по време на церемонията, посветена на 75-тата годишнина от Десанта в Нормандия във Франция в началото на юни. Или по-точно около един детайл, на който бе заложила. 

От jenata.blitz.bg неведнъж сме ви разказвали за модните трикчета, които първата дама на САЩ използва, за да изглежда винаги ослепително. Запазената й марка определено са слънчевите очила. Точно тях противниците на Мелания сметнаха за неподходящи на официалното мероприятие във Франция.

Публиката беше възмутена, защото, като се има предвид спецификата на събитието, такъв аксесоар може да се възприеме като жест на неуважение.

Падна най-голямата тайна на Мелания! Идеалния си вид Лейди Съвършенство дължи на...

Но модният психолог Даун Карън накара всички да погледнат на избора на Мелания от съвсем различен ъгъл.

Тя смята, че страстта на госпожа Тръмп към слънчевите очила се дължи на желанието й да се защити или дори да се скрие от публиката. Ако трябва да оценяваме ситуацията комплексно, това е напълно логично предположение.

Мелания е била модел и е свикнала да бъде винаги да бъде в центъра на вниманието. Омъжвайки се за известна личност като Доналд Тръмп, погледите, които са насочени към нея, стават още повече. Със сигурност обаче не е била готова да стане първа дама на една от най-влиятелните и силни страни в света!

С новата титла общественото внимание, насочено към нея, нараства в геометрична прогресия. 

Мелания Тръмп отново демонстрира класа и плени японския император с... (СНИМКИ)

Може би и заради това, когато знае, че на мероприятието, на което ще участва, ще има много журналисти или пък не е в настроение да позира пред камерите и публиката, тя слага слънчевите очила или широкопола шапка на главата.  

Все пак всеки човек има право поне на една капчица неприкосновеност на личния си живот и първата дама на Съединените щати успява да я запази, носейки "защитните" си аксесоари.

Даун Карън смята още, че Мелания се предпазва от хората не само с шапките и слънцезащитните си очила. Като цяло тя използва тоалетите като своеобразна броня. Всеки детайл при нея е предварително обмислен, за да може да пресече всяка една претенция на околните към личността й.

От момента, в който става първа дама, госпожа Тръмп започва да се отнася много по-внимателно към общественото мнение, опитва се да предвиди всички остри ъгли и да ги изглади още преди ситуацията да стане критична.

Не е за вярване какво направи Мелания, след като светът и Тръмп полудяха по младичката съпруга на Гуайдо (СНИМКИ)

Анализирайки външния вид на Мелания от посещението й в Бъкингамския дворец, Даун Карън казва: "С избора си на бяла рокля Мелания символизира почтеността. Според мен точно това се опита да предаде заедно с президента". 

"А със сините отенъци иска да внуши доверие. Тя се опитва да оперира с тези понятия - честност и доверие", добавя тя.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай