logo

Стефан нанесе тежък удар на Гала с изненадваща СНИМКА

Стефан нанесе тежък удар на Гала с изненадваща СНИМКА

Стефан Николов нанесе тежък удар на половинката си Гала. Русото изкушение на Нова телевизия остава с пръст в устата, защото не е най-безценното нещо на своя любим.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме как бившият брадър изложи водещата на "На кафе" с неприятен за нея кадър.  Разкрихме ви и какви жестоки съмнения гризат душата на блондинката. 

Николов хич не си поплюва и въпреки че докато беше в риалитито непрестанно говореше колко му липсва голямата му любов - Гала, то към днешна дата тя вече не е единствена в сърцето му.

Бившата ко-половинка на водещата показа най-безценното си.

Преди да решите, че това може би е дъщеря му, ще побързаме да ви кажем, че става въпрос за един рижав и космат котарак. "Май прешъс" е написал Николов към кадъра, на който е с четириногото. 

Всички много се радват на сладката снимка в коментарите, а някой пък намират погледът на домашния любимец на бизнесмена за много странен. "Котката гледа така, сякаш е изяла 3 лимона", се чете из мненията на потребители. 

 

Коментирай

Ddd

Ddd 15.12.2018 14:29

Блиц големи боклуци сте

Котка

Котка 15.12.2018 16:46

Стефан на Гала е олигофрен

ужас(истински)

ужас(истински) 15.12.2018 23:04

Блиц и Флагман са уникални - копират си статиите едно към едно, даже с правописните грешки! "........... НякоЙ намираТ погледЪТ......"

taka e

taka e 16.12.2018 23:48

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2BjCdTi

nane

nane 18.12.2018 12:30

Какъв бизнесмен какъв бизнес има този борсук?Става единствено за перач на гащичките на Галка-близалка.