logo

Тайна от живота на лейди Ди беляза принц Джордж СНИМКИ

Тайна от живота на лейди Ди беляза принц Джордж СНИМКИ

Кръстницата на сина на херцозите на Кеймбридж издаде доста интересни детайли за малкия престолонаследник

Само преди около седмица – на 22 юли, британският принц Джордж стана на седем годинки. Именно неговото порастване предизвика голяма паника в Бъкингамския дворец. От jenata.blitz.bg разкрихме, че в момента се решава съдбата на най-големия син на принц Уилям и Кейт Мидълтън. 

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време от Бъкингасмкия дворец се разпространи грандиозната новина, че подготвят принц Джордж за крал на Великобритания.

Сега обаче за 7-годишния принц изплуваха доста интересни разкрития. Те дойдоха от една от кръстниците му. Една, тъй като той има седем кръстника. Сред тях е именно 61-годишната Джулия Самуел, която е британски психотерапевт и педиатър-консултант.

Освен всичко Джулия е била и близка приятелка с покойната баба на принц Джордж – принцеса Даяна.

Мрежата прегря! Принцеса Даяна се е преродила в малката си внучка Шарлот! Тези СНИМКИ го доказват

61-годишната кръстница на детето на принц Уилям и Кейт сподели пикантерия, свързана с малкия Джордж и покойната лейди Ди.

„Докато бе жива Даяна зароди една много интересна семейна традиция. Тя обичаше да раздава на децата си, а и на най-близките й хора, необичайни подаръци. В повечето случаи такива, които трябва сам да сглобиш, за да заработят“, спомня си Джулия.

„Принц Джордж –е невероятен. Той е забавен, смел и нахален. Боже мой, Даяна би го обичала до полуда! Прилича на нея по своенравния си характер!

Именно, за да пазя спомена за Даяна жив подарявам на Джордж невъобразими играчки, които вдигат много шум. 

Обикновено той не може да ги сглоби сам и за това търси помощ от баща си – принц Уилям. На херцога на Кеймбридж му трябват няколко дни, за да се пребори със сглобяването им, а в цялата „операция“ участват и децата му 0 принц Джордж и принцеса Шарлот, малкият Луи още сам огледа.

Принц Уилям с шокиращи новини за принцеса Шарлот и принц Джордж СНИМКИ

Когато всички механизми са сглобени, играчките издават ужасни звуци, искрят със светлини, тропат…абе, способни са да побъркат всеки възрастен, но на децата им харесват.

Това кара Джордж да се смее и аз се забавлявам с него“, споделя кръстницата му. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Зоро

Зоро 28.07.2020 15:30

От тъпо, по-тъпо...