logo

Тази СНИМКА на Зуека от преди 26 години, придружена с история за гола изцепка пред десетки, ще ви шокира

Тази СНИМКА на Зуека от преди 26 години, придружена с история за гола изцепка пред десетки, ще ви шокира

Люси Иларионов шокира със снимка от далечната 1993 година. На кадърът могат да бъдат забелязани някои от любимите лица от ефира, сред които и Васил Василев – Зуека.

Фотосът обаче е свързан и с много интересна ситуация, която шокира Гала, чийто гост бе режисьорът. Интересната случка първо плени водещата и нейни помощници, а след минути всички останаха шокирани от разказа, свързан с много срамна гола изцепка пред десетки хора в Плевен. 

„Беше 1993 година. Бяхме се събрали в Плевен за баловете. Тогава моят балет беше най-добрият в града. Събрахме се и в Младежкия дом. Застанахме, започнахме танца, аз излизам, танцуваме, танцуваме. Тогава модерни бяха широките потури, като на MC Hammer. В един момент решавам да направя няколко пируета, но панталонът се уви около крака ми. Само преди да довърша, ще кажа, че в целия си живот ходя без белио. Та, оплете ми се панталонът и се свлече до коляното. Всички бяха стъписани. Беше ефектно. Всички казваха, че ако това ни е коронния номер, успехът ни е в кърпа вързан”, пошегува се Иларионов.

„Изнесох се настрани с подскоци. Беше страхотно – като времена говоря. Ще го помня винаги. Сигурен съм, че и хората от снимката си спомнят станалото. Люси Дяковска също танцуваше с моя балет”, призна още той.

Режисьорът опита да назове и още няколко от имената на хората на снимката. До Зуека е Георги Станчев, долу съм аз – клекнал, Лили Игнатова виждам, както и Жоро Минчев и  Влади Въргала", припомни си Иларонов.

 

Коментирай

taka e

taka e 15.01.2019 14:36

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Stoyan7

Stoyan7 15.01.2019 19:07

" ходя без белио" ((-; Eвала за правописа!