logo

Това са най-големите гафове на Меган Маркъл, посрами цялото кралско семейство с тях (СНИМКИ)

Това са най-големите гафове на Меган Маркъл, посрами цялото кралско семейство с тях (СНИМКИ)

Меган Маркъл не е член на кралското семейство от много време, но вече е присъствала на наистина много официални събития, заедно със съпруга си принц Хари. Всички модни списания следят отблизо всяка визия на херцогинята за Съсекс и следят за всякакви нейни гафове.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме как разпънаха брюнетката на кръст заради много грозна издънка, която й спечели и доста подигравки. Днес обаче сме решили да ви представим някои от най-големите излагации на красивата половинка на принц Хари.

Въпреки, че гардеробът на Меган е много внимателно подбиран от експерти, много често при нея се забелязват провали, които я излагат.

Обувки

Първият провал бе свързан с едни стари бежави обувки от Aquazzura. Папараците уловиха, че обувките на херцогинята са пръсни, а подметката – износена.

Хейтър в мрежата не пропусна да отбележи и напомни, че член на кралското семейство не бива да си позволява такава небрежност.

Пола

Вторият път, когато Мегган се издъни, бе на официално събитие в Нотингам. За събитието херцогинята заложи на пола, със средна дължина. Тя обаче бе страшно намачкана.

Това не е всичко. През тоалета на Маркъл се виждаше бельото й. То се очертаваше върху полата и за всички стана ясно, че съпругата на принц Хари носи бикини.

Палто

В Единбург Меган се появи с палто, което бе в същия цвят, както одеялото на едно от понитата на събитието. Това е недопустимо за една кралска особа, но видно от кадрите, заснети от фотографите, херцогинята хич не е притеснена, а даже обратното – развеселена, от случилото се.

Освен всичко това, панталоните на Маркъл се влачеха по земята и се нацапаха – станаха в кал.

Вежди

Феновете буквално гледат всеки един детайл в образа на Меган и веждите й не правят абсолютно никакво изключение. На церемони в Лондон, тя дойде в много елегантен костюм на Александър Маккуин, но цялото внимание на всички бе насочено към веждите и плешивите петна по тях.

Никой не може да каже, че тези грешки са дреболии. Всички разбираме обаче колко внимание е обърнато на херцогинята, но явно и то не е достатъчно./jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Asesino

Asesino 21.11.2018 8:43

Близалкаджии, ами вашият "управител" е срам за цялата журналистика, но не изглежда, че това ви притеснява, а?

ТТТ

ТТТ 25.11.2018 2:50

Толкова е долнопробна, та чак ми се гади!