Ударно: Меган Маркъл оплете в жесток скандал крал Чарлз III

Ударно: Меган Маркъл оплете в жесток скандал крал Чарлз III

Причината естествено е безумна, а в основата на всичко е не какво да е, а много пари

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е на път да предизвика нов кралски скандал.

Писмо на Елизабет II отпреди 3 г. разкри шокираща истина за Меган и Хари

Този път под прицела на бившата актриса, която от няколко години живее в Съединените американски щати, заедно с любимия си принц Хари, е кралят на Великобритания.

Причината естествено е безумна, а в основата на всичко е не какво да е, а много пари.

Принц Хари с ключов ход към примирието, а брат му Уилям...

Драмата идва, след като Меган обвини крал Чарлз III, че не й позволява да се ползва от привилегиите си на член на монархията, пише Daily express.

Маркъл, която се оттегли от задълженията си преди почти четири години, подписа сделки за милиони долари с Netflix и Spotify, за да стане финансово независима от кралските особи.

Тя и съпругът й принц Хари обаче се оказали в ситуация да не могат да ползват привилегиите на титлата херцог и по тази причина бившата актриса иска отговори от свекъра си.

„Меган Маркъл иска някои отговори от Негово Величество. Тя се опита да си уреди среща с него, като му изпрати писмо и искаше разговор на четири очи, за да му обясни точно проблемите, които среща.

Нещото, което наистина дразни Меган, е, че сара Фъргюсън (бившата съпруга на принц Андрю, бел. ред.) се появява в медиите и се представя като херцогинята на Йорк, което й отваря много врати. Меган и Хари изглежда не разбират защо това е различно правило за нея", каза кралският коментатор Нийл Шон.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Недкова

Недкова 01.01.2024 12:09

Това негърче Меган, има наглостта да се сравнява със Сара Фергюсън?! Щом иска да е независима от кралския двор, защо реве за привилегии! Айде аут!

Петър

Петър 01.01.2024 16:21

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

га4е

га4е 01.01.2024 18:06

Негърката Меган е нищо х в сравнение със Сара Фъргюсън.Помиярка и проститутка,като Даяна ,която проституираше с коняри ,от един коняр е и Хари. Даяна беше заслужено ликвидирана от МИ5 и МИ6 ,след като беше бременна от Доди ал Файед.Но жалко за Доди,един от 5-те деца на Ал Файед -баща.

Един от селото

Един от селото 01.01.2024 18:43

Тази мелиска всичко удриска,а е и мурвантия.

Иванова

Иванова 01.01.2024 19:32

Мангалката Меган, нали накара Хари да се откаже от кралското семейство! Сега за какви титли реве?

Генетика

Генетика 03.01.2024 9:35

От малоумно създание - безумни причини...