logo

Вдовицата на Шарлопов проговори, разкри ще разпродаде ли бизнеса му!

Вдовицата на Шарлопов проговори, разкри ще разпродаде ли бизнеса му!

Вдовицата на хотелиера Стефан Шарлопов е категорична, че никога няма да се откаже бизнеса му.

Красивата Бояна била изключително разстроена от появилите се публикации в медиите, че ще продава хотелите от верига „Шарлопов груп“.

Близки до фамилията разкрихa, че Бояна не само няма подобно намерение, но дори напротив – планира разрастване на бизнеса, твърди в. "Галерия".

„Тя се зарече, че никога няма да продаде хотелите. Слуховете, че преговаряла с инвеститори за „Созополис“ и още 4 други комплекса, са пълна лъжа. Специално „Созополис“ е любимото място на фамилията, където прекарваха всяко лято. Дори в момента дъщерите му са там“, твърдят наши източници. И допълват, че съвсем наскоро Бояна открила един от реновираните хотели на Шарлопов.

Стефан Шарлопов почина преди половин година, оставяйки бизнес за милиони и петима наследници. В момента „Шарлопов груп“ се управлява от съпругата му и дъщерята от първи му брак Ева.

Коментирай

кйлйлгйлйл

кйлйлгйлйл 20.07.2018 15:45

фхкфкфкфкфкфхк

Вили

Вили 22.02.2019 20:54

Пожелавам на цялото семейство преди всичко здраве! Дълбоко уважавах и уважавам Стефан Шарлопов за всичко, което е направил и постигнал с много усилия и много труд. Пожелавам на близките му много успехи и много щастие! Стефан Шарлопов беше велик и достоен Българин, бъдете такива и вие! Успех!