logo

Всички обсъждат сватбата на принц Хари и Меган, но никой не обърна внимание на един важен детайл, който има особено значение за младоженеца!

Всички обсъждат сватбата на принц Хари и Меган, но никой не обърна внимание на един важен детайл, който има особено значение за младоженеца!

Светът преживя много тежко смъртта на принцеса Даяна, чийто животът приключи толкова рано и трагично. Но могат ли да се сравняват сълзите на почитателите й с това, което трябваше да преживеят децата й Уилям и Хари?

След много години те събраха смелост да говорят за смъртта на майка си, за нещата, които са преживели в този момент и за какво ще съжаляват до края на живота си. 

Сега двамата херцози правят всичко възможно споменът за майка им да живее вечно. 

Цял месец след сватбата на принц Хари журналистите не спираха да говорят, че на тържеството е имало куп скрити препратки към Даяна, все едно самата тя е присъствала на голямото събитие. Но най-важното нещо, което никой не забеляза, бе украшението на ръката на младоженеца. 

На дясната си ръка принц Хари носи красива гривна, с която не се е разделял повече от 20 години. Принцът се сдобива с украшението след първото си пътуване в Африка през 1997 година, непосредствено след кончината на Даяна. 

"Баща ни ни накара да си съберем багажа и ни каза, че заминаваме за Африка, за да сме по-далеч от цялата тази суматоха", разказва принцът в документалния филм, посветен на майка си. 

От този момент той не сваля гривната, донесена от Африка, като почит към отишлата си без време Даяна. 

"Искам да направя нещо наистина стойностно в живота си. Искам да направя нещо, с което майка ми би се гордяла. Тя винаги се занимаваше с нещо. Останаха много неща и проекти, които тя не успя да доведе до край", споделя в същия филм херцогът на Съсекс, говорейки за бъдещите си планове. 

Няма никакво съмнение, че ако беше жива, лейди Ди би се гордяла със своите синове. Всички, които познават двамата братя лично, отбелязват, че те притежават големи сърца и се опитват да направят света малко по-хубав. /jenata.blitz.bg

 

 

Коментирай

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА 10.07.2018 10:19

В анонса: "Но най-важното нещо, което никой не забеляза, се крие под ризата на младоженеца." и в статията: "Но най-важното нещо, което никой не забеляза, бе украшението на ръката на младоженеца." Ако бяхте си прочели писанието дали щяхте да откриете разликата