logo

Всички говорят за принцеса Шарлот и скъпарските й… СНИМКИ

Всички говорят за принцеса Шарлот и скъпарските й… СНИМКИ

Единствената дъщеря на принца и принцеста на Уелс има доста шикозен гардероб

Кралските семейства харчат солидни суми, когато става въпрос за гардероба им. Обикновено детските дрехи са по-евтини от тези за възрастни. Когато става дума обаче за британската принцеса Шарлот, нещата не стоят по този начин.

Гръмка новина: Принцеса Шарлот се подготвя за кралица на Великобритания! СНИМКИ

Нейните дрехи са скъпи и внимателно подбирани. Но колко точно харчат принц Уилям и Кейт Мидълтън за дрехите на младата принцеса?

Трябва да се отбележи, че кралското семейство не получава никакви дрехи безплатно. Има много строги правила за даването на подаръци на семейството и дрехите са елемент, който не може да бъде приет. 

Членовете на семейството обаче имат стилисти, които могат да поискат тоалети. Членовете на кралското семейство могат да пробват каквото искат и да решат какво искат да облекат за дадено събитие, но не могат да задържат нищо, без да платят. Неизбраните тоалети се връщат, а запазените се заплащат.

Уил и Кейт обличат децата си със стил, но някои тоалети са по-скъпи от други. 

Черно-бели СНИМКИ разкриват на кого е одрала кожата малката принцеса Шарлот

Шарлот носеше рокля на сватбата на Пипа Мидълтън, която струваше 363 долара. Добавете шапката, обувките и жилетката към микса, който тя носеше заедно с тях, и тоалетът каца на около 600 долара. (Сватбеното облекло на принц Джордж не беше много по-малко, струваше около 485 долара.)

Шарлот носеше много по-скромна рокля, за да посрещне новородения си брат, принц Луис, през април 2018 г. Синята рокля на Little Miss Alice, която носеше, се продаваше само за 63 долара. Това е скъпо за детски дрехи, но не е лудо скъпо. За портрета на Шарлот на втория й рожден ден тя носеше пуловер, който струваше само 25 долара. Всичко, което Шарлот носи, е очарователно, но не е напълно недостъпно.

Падна огромна тайна, свързана с принцеса Шарлот СНИМКИ

Въпреки че няма окончателна цена за това колко пари харчат Уил и Кейт за гардероба на Шарлот всяка година, очевидно е, че не е толкова, колкото струва гардеробът на Кейт. Според докладите майката на три деца е похарчила около 160 000 долара за гардероба си през 2017 г. 

Въпреки повтарящите се тоалети и правенето на някои скромни покупки, Кейт все още харчи много за дрехи. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Тралала

Тралала 03.11.2022 17:15

Тъпаци! Детските дрехи ВИНАГИ са по-скъпи. Страшни малоумници сте!!!!!

Истина

Истина 04.11.2022 8:41

И какво ни интересува с какви дрехи се облича дъщерята на Кейт? Дни наред публикувате тази изумителна новина. Стига,спрете се.Наизуст ли трябва да я научим?

Ddff

Ddff 04.11.2022 19:59

Ебати злобните съществува

Борис

Борис 05.11.2022 19:32

Нали не искате да се облича от магазините за втора употреба? Все пак е принцеса. Да си гледаме нашите деца.