logo

Юлиан Вергов на косъм от смъртта, открили го целият в кръв и... ВИДЕО

Юлиан Вергов на косъм от смъртта, открили го целият в кръв и... ВИДЕО

Историята на артиста завърша брутално и с огромна излагация от негова страна

Артистът Юлиан Вергов разказа брутална случка от миналото си. Той бил на косъм от смъртта, открили го целият в кръв, докато се борел за живота си. 

Кейт Мидълтън с удар по Меган Маркъл, унижението е голямо

Историята обаче дори не свършва до тук. След като се прибира с две гипсирани ръце от болница, на Вергов му се случва нещо още по-скандално и от което го било много срам. 

Историята е истинска и е разказана от самия него, като ще публикуваме и видеото, в което признава за бруталния опит да бъде убит. 

Кралски експерт хвърли голяма бомба за бъдещето на Кейт Мидълтън

На кадрите Вергов е гост на подкаста на Тото. Там той решава да сподели случка, когато още е бил гадже едва от две седмици с майката на щерка си. 

Вергов живеел на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в столицата и се подвизавал на партерния етаж на блокче. 

Един ден забелязал младеж, който разбива коли и краде касетофони. Осъзнал, че следващата кола е неговата и в този миг зарязал прясната си приятелка и хукнал по боксерки навън, за да варди движимото си имущество. 

След забележката му обаче престъпникът го нападнал с отвертка. Последвала люта битка и дошли полицаи. Вергов разказва, че целият бил в кръв. След момент осъзнал, че пръстите му са счупени и бъдещата му жена се наложило да го закара в "Пирогов". 

Е, историята далеч не свърша дотук и, ако си мислите, че до момента е скандална, то трябва да научите какво предстои минути по-късно. 

Останалото може да гледате във видеото:

@peshowalker

 

♬ original sound - Valkyrie

Знаехте ли тази история на Вергов? /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Знаеща

Знаеща 12.06.2022 10:03

И този е един пияница пълен с пари

Мими

Мими 12.06.2022 14:43

То хубаво,ама какво правиш в женски сайт!Не трябва ли да си при мъжете,или в тинейджърски,където непрекъснато буташ дъщеря си.Аман от Вергови!