logo

Зад гърба на Уилям: Кейт Мидълтън шокира, скандалният й ход лъсна

Зад гърба на Уилям: Кейт Мидълтън шокира, скандалният й ход лъсна

Станаха известни подробности от отношенията й с принц Хари

Според британските таблоиди във Великобритания се готви огромно тържество, което ще е в чест на принц Уилям и Кейт Мидълтън. По-конкретно поводът е юбилеят им, който те искат да отпразнуват в Балморал това лято. 

Пипнаха Синди Крауфорд да се съблича, тялото й шокира СНИМКИ 18+

Феновете на семейството се чудят дали принц Хари и Меган Маркъл може отново да се появят на британска земя или пък това ще си остане химера. 

Оказва се, че всичко върви по скандалната схема на Кейт Мидълтън, за която никой дори не е подозирал. Именно в нея е намесен принц Хари. 

Оказва се, че преди дни тя е изпратила есемес на принц Хари. Тя както винаги се опитвала да действа като миротворец, нежно настоявайки за помирение между двамата братя, но правейки всичко това зад гърба на съпруга си.

"Кейт моли принц Хари поне да честити рождения ден на брат си и да забрави кавгата. Тя се чу с него по телефона, а след това написа няколко сърдечни съобщение с пожелания за мир между синовете на принцеса Даяна. Досега обаче изглежда, че усилията й са били напразни.

Не случайно обаче на Кейт й е даден прякорът от кралица Елизабет Втора - "лепилото, което държи семейството заедно". Целият кралски двор знае колко дипломатична е Мидълтън и, че винаги е готова на диалог с калифорнийските си роднини.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

2222

2222 28.06.2022 19:54

Какъв е подлия план- че иска да помири двамата братя ли?

вЕрвам

вЕрвам 28.06.2022 20:09

Пълни измислици и отвратително заглавие!

@@@@

@@@@ 29.06.2022 7:35

"Език свещен на моите деди".Защо съвремените журналисти не го владеят?

Истина

Истина 30.06.2022 10:22

Да, какъв е подлия план? Нека журналистите да обяснят.

до вЕрвам

до вЕрвам 30.06.2022 11:00

Е па да! И аз вече не вЕрвам на британските издания. Колкото до Блиц, те са си точни!Заглавието на статията, която е преведена е Kate Middleton was shocked, her scandalous move shone