Заради тази СНИМКА на кралица Елизабет II Меган и Хари си биха камшика

Заради тази СНИМКА на кралица Елизабет II Меган и Хари си биха камшика

Фотосът е заснет в Бъкингамския дворец докато Съсексови били на почивка в Канада

Кралският експерт и автор на книгата „Битката на братята“ Робърт Лейси показа снимка, която смята за повратна точка в решението на принц Хари и Меган Маркъл да напуснат британското кралско семейство. 

Меган сътвори безпрецедентен скандал в Лондон! Шпионирала е двореца, тази СНИМКА го доказва

През декември 2019 г. дворецът публикува официална снимка на кралица Елизабет II, принц Чарлз, принц Уилям и принц Джордж. Снимката е направена, след като монархът и тримата престолонаследници приготвят заедно кралски коледен пудинг за военните.

Както отбеляза Робърт Лейси, снимката, наречена „картина на тримата крале“, включва „всички живи наследници – и няма намек за „резервни“.

Източник от Бъкингамския дворец уточнява, че въпросният фотос е заснет в тронната зала на двореца, а идеята била на принц Чарлз, тъй като той искал да популяризира възгледите си за „намалена монархия“ по този начин. 

Твърди се, че идеята е подразнила принц Хари и вероятно тя е била тази, която го е накарала да напусне, защото това означавало, че рано или късно той все пак ще бъде отстранен от кралското семейство и задълженията, свързани с него.

Когато снимката беше публикувана, кралският редактор на ITV Крис Шип каза: „Портрет, който Бъкингамският дворец публикува, за да отбележи началото на десетилетието.

Не казвам, че са изключили Хари и Меган, защото беше брутален факт, че Хари никога не е бил част от тази линия на наследяване, но в началото на десетилетието изглеждаше, че кралското семейство е много фокусирано върху бъдещето - кралицата и нейните трима наследници“.

Нови скандални разкрития! Меган заплашвала Хари, а той се страхува от детето на Уилям

Това беше едва вторият път, когато кралицата позира с трима бъдещи монарси, което го прави важен момент в кралската история.

Снимката е направена, докато Хари и съпругата му Меган Маркъл бяха на продължителна почивка в Канада. Те отлетяха до Обединеното кралство през януари 2020 г. само за няколко дни и направиха драматичното си съобщение, че възнамеряват да се „оттеглят“ от ролите си на старши членове на кралското семейство. Това се случи по-малко от месец след публикуването на снимката.

Смята се обаче, че снимката не е единствената причина, която е принудила принц Хари и Меган да напуснат Великобритания. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Предполагам

Предполагам 03.12.2022 13:40

Какво би казала Кралицата: I don't care!

вьь

вьь 03.12.2022 18:42

Африканчетата на Хари искат да станат крале.

Ралица

Ралица 03.12.2022 21:43

Ами как да те уважават бе Хари? Първо, стана известен с твоите пиянски изцепки. После се ожени за това американско недуразумение, което е било женено вече веднъж ! После се изпокара с брат ти и с всички хора от семейството!

Знаещ

Знаещ 04.12.2022 6:19

И двамата братя не са деца на Чарлз. Уилям е син на испанския крал Хуан Карлос, а Хари - на треньора по езда на Даяна. Раздвижена е била принцесата…

Смехурко

Смехурко 04.12.2022 6:37

Оффф, чарлз който изтерясвал ако слугата не му изтиска точно два сантиметра паста за зъби върху четката правел пудинг! DDD

Rennie

Rennie 04.12.2022 12:00

So untrue about Harry, moving out of UK, he wanted safety and happiness for his family. The two sons of Prince Charles sins they were born, they knew their, they were raised knowing who and what will be in the Kingdom.

hehe

hehe 04.12.2022 12:39

трудно е да се каже при хари каква е причината - поради психическите му проблеми всеки ден причината е разлина. Жена му също има психически отклонения, но те са изразени в болната ѝ жажда за власт и контрол, които нямаше как да има в двореца. При нея поне причината е ясна.

Neizvestna

Neizvestna 18.12.2022 15:59

Ей,много прости хора живеят в България!!!Кой какво чул-недочул,но пък защо да не вземат и те отношение по въпроса?По-добре прочетете "Бай Ганьо",че не сте го чели повечето от вас,коментиращите,там ще се припознаете в образа му.....и чак тогава коментирайте Хари и монархията!

Neizvestna

Neizvestna 18.12.2022 16:32

Ей,много прости хора живеят в България!!!Кой какво чул-недочул,но пък защо да не вземат и те отношение по въпроса?По-добре прочетете "Бай Ганьо",че не сте го чели повечето от вас,коментиращите,там ще се припознаете в образа му.....и чак тогава коментирайте Хари и монархията!

African4e

African4e 19.12.2022 15:09

Ple6iva pederugs

Predpolaga6

Predpolaga6 19.12.2022 15:10

Li misleneto ne ti E silnata strana

Аз съм си аз

Аз съм си аз 16.01.2023 12:31

Тия гнусни рептили няма да допуснат Хари до властта. И защо трябва да има въобще персонажи от приказките