logo

Жега: Маги Халваджиян хвърли нова бомба, показа горещо ВИДЕО с Мария Игнатова и Димитър Рачков!

Жега: Маги Халваджиян хвърли нова бомба, показа горещо ВИДЕО с Мария Игнатова и Димитър Рачков!

Маги Халваджиян не спира да показва влюбените гълъбчета - Мария Игнатова и Димитър Рачков. След снимката от Тоскана, която взриви мрежата, продуцентът на "Като две капки вода" публикува уникални кадри, на които отново е заедно с Ани Халваджиян, сина си Бебо и съпругата му Алекс, както и малкия им син. Освен тях на кадрите се виждат и Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Видео, публикувано от Магърдич, не разкрива къде точно се намират всички, но показва че са на самотен плаж. Шезлонги и чадъри има само за тях, а щастието буквално близка от всякъде. На кадрите, заснети от дрон, се вижда че лицата от малкия екран се забавляват, танцуват и махат с ръце. 

Вече няма и грам съмнение, че Димитър Рачков и Мария Игнатова отново са двойка в живота. На клипа двамата са застанали един до друг и просто се радват на компанията си. Нищо чудно съвсем скоро да ги видим заедно и в предаването "Господари на ефира", чийто продуцент - Джуди Халваджиян, ги събира от години. 

Този път от кадрите липсват Гала и Стефан, които бяха заедно с голямата група в Тоскана. Водещите на "На кафе" и половинки в живота, в момента са на планина. Блондинката сама се похвали, пускайки снимка по голи гърди пред камината, признавайки, че й е доста студено през август.

 

 

A post shared by Magi Halvadjian (@magi_halvadjian) on

Коментирай

sandy048

sandy048 29.08.2018 6:59

От тези няма оттърване ! Много важно, къде са били !

Джендеровски

Джендеровски 29.08.2018 7:05

Тоя на Гала ми е много противен мазник.

Злобен

Злобен 29.08.2018 10:37

Много, много противни , лукави, самодоволни и незнайно как забогатяли хора. Пък после българинът мразил богатите.

Ваня

Ваня 29.08.2018 16:32

Хубаво!Да видим до кога.Мария няма да издържи дълго на ,,едно място".Дано да са щастливи!

Бебо

Бебо 29.08.2018 17:38

Новоткрито дивашко племе.