logo

Зловещо: Даяна винаги носела със себе си чанта, пълна с кръв, заради… ВИДЕО

Зловещо: Даяна винаги носела със себе си чанта, пълна с кръв, заради… ВИДЕО

Тайната на покойната принцеса на Уелс бе издадена от бившият й частен секретар Патрик Джефсън

Бившият частен секретар на покойната принцеса Даяна – Патрик Джефсън, издаде зловеща тайна от живота й. Той разкри, че принцесата на Уелс, която вече не е между живите, винаги е настоявала с нея да има хладилна чанта, пълна с кръвни бланки.

„Тя се страхуваше за живота си. Дори когато бе омъжена за принц Чарлз знаеше, че като кралска особа е винаги изложена на огромна опасност. Това й притеснение се засилваше изключително много когато бе сред много хора и когато посещаваше конфликтни страни“, споделя Джефсън.

Той издаде, че ужасът на Даяна се засилил след развода й с британския принц. Именно тогава манията й край нея винаги да има хладилна чанта, пълна с кръвни бланки, се засилила.

„Британското кралско семейство не я оцени адекватно. Те не знаеха какъв актив е Даяна. Тя не бе природна бунтарка както я описват мнозина, а природен монарх. Ако знаеха как да се отнасят с нея, а не да я подценяват, можеха само да спечелят от нея.

След развода й с Чарлз те буквално я заличиха от кралската фамилия. Тя стана самотна майка, която трябваше да се справя сама с живота и тежката слава, която вече имаше“, споделя Патрик Джефсън, който е бил коняр и частен секретар на бившата принцеса на Уелс от 1988 до 1996 г.

„Всички хора, които бяхме неизменно до нея бяхме подложени на кръвни тестове. Трябваше да знаем кой от нас има сходна с кръвната й група и в случай, че се случи най-лошото да реагираме адекватно и да знаем кой може да й даде от своята кръв. 

Кръвните бланки, които бяха в хладилната чанта, която Даяна настояваше винаги да е около нея, бяха с нейната кръв. Тя искаше да е сигурна, че ако пострада или бъде ранена ще може да й прелеят кръв и това да спаси живота й“, разяснява бившият й секретар.

Патрик все още не е простил на британската монархия за грубото й отношение към Даяна не само по време на брака й с Чарлз, а и след развода им.

„Станалото през годините бе истински срам и мисля, че и до ден днешен това не се отразява добре на британското кралско семейство. Тя беше сама сред вълци в един доминиращо мъжки свят, а иначе ръководен от жена кралица.

Даяна можеше да бъде най-големият актив на британската монархия, то те я оставиха да им се изплъзне. За съжаление смъртта й бе също толкова трагична, колкото и целият й живот“, споделя с мъжа бившият секретар на принцеса Даяна. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Kit

Kit 02.09.2020 15:23

Банка кръв, а не бланка!

Garfield

Garfield 02.09.2020 16:52

Idioti-hurnalia, zavurshili s prepisvane.

Док

Док 02.09.2020 17:13

Неграмотен превод, преписан от неграмотни преписвачи...

Лили Огнянова

Лили Огнянова 02.09.2020 20:08

Моля, оправете с грешките. Прави лошо впечатление. БЛанка, та БЛанка, явно не е случайна грешка,. Казва се кръвна БАНКА. БЛанка е лист за документ.

Doc

Doc 02.09.2020 23:58

Стъклени кръвни банки / не бланки/ няма повече от 20 години. Отдавна се използват кръвни сакове.

Галя

Галя 03.09.2020 13:17

Ако това е истина,Даяна е била изперкала,много тъпо!

Ай стига, бе!

Ай стига, бе! 04.09.2020 0:41

Някой да ви е казал, че "бланки" са празни формуляри за попълване с данни, а "кръвни БАНКИ" са контейнери с кръв? И изобщо, правите ли си справки и редакция?

crazymonkey

crazymonkey 10.10.2020 7:14

Кръвни бЛанки?!? Отначало помислих, че е неволна грешка, но се повтаря 3-4 пъти. Ама че неграмтност1

Една

Една 27.12.2020 7:34

Може ли да има толкова неграмотни "журналисти" . Как може тоя, който е писал "статията" да пише кръвни бЛанки вместо кръвна банка??? Два пъти срещнах тази дума и явно, че не правописната грешка, срам!!!