logo

Зловещ пророчески пост на Мадона дни преди инцидента смрази мрежата

Зловещ пророчески пост на Мадона дни преди инцидента смрази мрежата

Изпълнителката явно е предчувствала, че нещо лошо ще се случи

Няколко дни преди да бъде приета по спешност в болница, Мадона е била в отлично настроение и трескаво се е подготвяла за турнето си Celebration.

64-годишната изпълнителка е споделила снимки от репетициите в профила си в Инстаграм. Въпреки че на тях изглежда много добре, явно е предчувствала, че нещо ще се случи. Поне за това намеква пророческият текст, който придружава кадрите. 

"Затишие пред буря", е написала звездата под последния си пост  в социалната мрежа.

Междувременно TMZ, позовавайки се на източници от близкото обкръжение на певицата, съобщава, че тя продължава да се чувства зле и след изписването си от болницата.

По данни на изданието, 64-годишната певица е в дома си в Ню Йорк и страда от пристъпи на гадене.

Мадона се показа без грим и шокира мрежата, неузнаваема е! ВИДЕО

Запознати казват, че след като се е прибрала вкъщи, тя не спира да повръща. И се чувства толкова зле, че не може да стане от леглото.

Изданието допълва, че изпълнителката е пренебрегнала симптомите дълго време и не се е консултирала със специалист. Лекарите на певицата смятат, че температурата й е признак на инфекция, която се е влошила заради липсата на лечение.

Въпреки състоянието си, певицата планира да започне юбилейното си турне, планирано за 15 юли. Мениджърът на Мадона Гай Озри призна за отлагане на първия концерт за по-късна дата.

Близките на звездата се притесняват, че певицата няма да послуша лекарите и ще започне да настоява да започне световното си турне възможно най-скоро. Те настояват да си вземе почивка и да се възстанови напълно от болестта си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Мадона с теб сме

Мадона с теб сме 02.07.2023 19:21

Трябва наистина да си почине докато се възстанови. Чревните инфекции не са шега работа.

Мадона

Мадона 03.07.2023 5:41

до Мадона с теб сме Ей кавал,не ми давай акъл.Тряя да бачкам.щото имам да плащам сметки.Храня по-млади тъпкачи,имам стандарт.ТРия тука за некви бактерии искат да си проваля турнето.Щото ако сега не го направя,после никой няма да дойде да гледа дъртия ми гъз.

Хаха

Хаха 03.07.2023 8:39

Ами тази глупачка да помисли че по този начин ще зарази и други в момента тя е заразоносител а дали ще оздравее ами не ми пука колко болни има но за тях няма отзиви естествено те не са мадона айде стига и тя ще бъде 2 метра под земята няма разлика

Мухаха

Мухаха 04.07.2023 3:53

"Хаха" дано умреш и ти от инфекция. И на нас не ни пука за тебе.

Леле!

Леле! 04.07.2023 17:46

Сигурно е бременна....

Зло куче

Зло куче 05.07.2023 16:15

Някое негро и е напълнил муцуната с бактерии. За всичко се плаща, рано или късно.