logo

Зловещо: Меган Маркъл и Кейт Мидълтън свързани от смърт

Зловещо: Меган Маркъл и Кейт Мидълтън свързани от смърт

Вече двете херцогини не са известни само с множеството си социални дейности

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се оказват свързани от нещо много зловещо и злокобно – става въпрос за трагична смърт.

Кейт Мидълтън с удар по Меган Маркъл, унижението е голямо

Колкото и херцогините на Кеймбридж и Съсекс да изглеждат в кошмарни отношения, явно няма как да избягат от това, което реално ги свързва, а то е нещо плашещо.

Кралски експерти разкриха повече подробности около сагата, която наистина е много любопитна. Е, явно се оказва, че двете дами не са известни вече само със социалните си дейности.

Кралски експерт хвърли голяма бомба за бъдещето на Кейт Мидълтън

Второто нещо, с което влизат обикновено в медиите и устата на хората са бижутата, които са получили от принцеса Даяна.

Херцогинята на Кеймбридж получи най-важния и известен пръстен на починалата си свекърва. Принцеса Даяна бе получила комплект бижута от бяло злато с 14 диаманта и голям цейлонски сапфир от принц Чарлз в деня на годежа им през 1981 г.

Интересното е, че първоначално, след смъртта на майка си, принц Хари е взел пръстена за себе си, а Уилям си избрал часовник на Cartier. Когато най-големият син на Лейди Ди се канил да предложи брак на Кейт, той е помолил брат си да смени пръстена на майка им с часовник. Хари бързо се съгласил на размяната и през 2011 година Мидълтън стана собственик на известния пръстен, който тя не сваля и до ден днешен от ръката си.

Не си мислете обаче, че Меган Маркъл е била някак лишена и има незабележим годежен пръстен. Напротив – Хари се постара много, за да добави „парченце“ от Лейди Ди към него.

Принцът донесе в замъка голям камък от центъра на Ботсвана, мястото, където между него и бившата актриса пламна любовта. Хари взе два малки диаманта от колекцията на майка си, която почина през 1997 г. Той сам е измислил дизайнът на пръстена, а така е целял да отдаде почит и на майка си.

Това не са единствените кралски принадлежности, които са собственост на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. От време на време двете херцогини носят обеци на Елизабет II и други аксесоари на кралици от различни епохи./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

....

.... 03.07.2022 14:08

Да ви имам глупостите!!!!! Не са важни дранкулките, а чувствата с които се даряват!!! Това да не са ви Ни Ло, Златка или друга българска патка!!!!

Цитирам предния пост

Цитирам предния пост 04.07.2022 4:22

Хари и Мегън са ми безкрайно неприятни, защото изглеждат жалки. Тя - тарикат мангал, той - простак хаплю. Нищо възвишено няма в тях - досущ като Ни Ло, Златки и други известни патки!

:))) Начеее

:))) Начеее 05.07.2022 20:35

Ок, вярно е. Също сметката за тока, сметката за всичко и някои подаръци, по-скъпи от пръстен също ;) От един момент нататък. Доживот. Иначе първата година не, щото излиза, че заради пори е с теб, ако ще и да си съвършен! ;) Абе всичко от това да има, лошо няма!