Интериорен дизайнер: Веднага изхвърлете това от дома си!

Интериорен дизайнер: Веднага изхвърлете това от дома си!

Заради тях обзавеждането в къщата ни ще изглежда евтино, предупреди Юлия Тичино

Всички искаме да имаме дом, който да е уютен и да се чувстваме добре в него. Разбира се когато обзавеждаме имота си го правим по свой вкус.

Но каквото и да си говорим, то трябва да признаем, че тайничко искаме всеки път, когато някой ни дойде на гости да ахне от това колко е хубаво у нас.

Почистване: Трябва да хвърлите тези предмети от дома си

Безспорно дяволът е в детайлите и дори при цялостно обзавеждане на дома е много важно на какви малки декоративни предмети сме заложили.

Именно поради това от jenata.blitz.bg се допитахме до интериорния дизайнер Юлия Тичино. Тя разкри, че мнозина от нас допускат една много голяма грешка, декорирайки дома си.

„Виждам тези предмети в доста къщи. Хората си мислят, че с тях създават уют, но е точно обратното“, казва тя и допълва:

„Ако имате тези вещи в дома си, то веднага ги изхвърлете. Може и да не осъзнавате, но с тях дома ни изглежда евтин и дори да сте дали луди пари за обзавеждане и ремонт те съсипват всичко“.

„Става въпрос за изкуствените цветя правят. Точно те правят интериора на къща или апартамент да изглежда евтин“, поясни Юлия Тичино и точно заради това призова домакините спешно да премахнат този декоративен елемент от домовете си.

Бързо се отървете от тези вещи в дома си, крадат от здравето ви!

Експертът отбеляза, че мнозина са привлечени от фалшивите растения от тяхната „вечна красота“, неспособността им да причиняват алергии и липсата на нужда от грижи. Изкуствените материали обаче опростяват интериора, ако собственикът не е готов да харчи пари за по-висококачествен декор.

Въпреки това, дори ако изкуствените цветя са избрани правилно, декорът в къща, декорирана по този начин, рискува да загуби своята естественост.

„Колкото и да се стараят производителите, изкуствените цветя не могат напълно да заменят истинските, тъй като нямат естествената си красота и аромат“, обясни Тичино. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай