logo

Есенно почистване: Трябва да хвърлите тези предмети от дома си

Есенно почистване: Трябва да хвърлите тези предмети от дома си

Някои вещи не само никога не влизат в употреба, а дори могат да са вредни за здравето

Всеки човек има някакви ненужни вещи и предмети вкъщи.

Ето как бързо и лесно да превърнете старите мебели в модерна част от интериора

Събирани с години, подарени, никога неизползвани или изцяло излишни, тези неща събират прах и заемат място в дома, което е напълно излишно.

Някои предмети не само никога не влизат в употреба, а дори могат да са вредни за здравето.

Кои са вещите и предметите, които да изхвърлите още сега от дома си?

Стари, вехти мебели

Мебелите се амортизират с времето. Ако имате стари такива, които са ползвани десетилетия, времето им е дошло. Някои антики, които обаче нямат материална или емоционална стойност, също нямат място в дома ви. Време е за промяна. Подменете тези вещи с нови, за да внесете нова свежа енергия вкъщи.

Сребърни прибори, подарени сервизи

Ако имате сервизи, подарени на сватбата ви или тази на вашите родители, баби и дядовци, но не ги използвате, време е да се разделите с тях. Такива вещи има всеки в дома си, но в повечето случаи не се използват. Подарените сервизи и прибори често не са по вкуса ви, затова и стоят в шкафа. Вместо да заемат място, продайте ги, подарете ги, но не ги пазете просто така.

Стари дрехи

В гардероба на всеки е пълно с дрехи, които не носи, но които по някаква причина не изхвърля. Направете прочистване на гардероба, дрешника и килера. Отървете се от всички дрехи, които не носите и няма и да носите. Признайте го пред себе си и освободете място за нови, красиви, съвременни и актуални облекла, с които да освежите визията си.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

smopenue

smopenue 03.10.2023 10:46

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------ https://min.lc/medbg