logo

Изхвърлете тези 6 неща от дома, докарват безпаричие

Изхвърлете тези 6 неща от дома, докарват безпаричие

Ако не се отървете от тях, ще сте вечно без финанси

Има вещи и неща в дома ви, които правят така, че в жилището ви да не влизат никакви пари. Какво трябва да изхвърлите от апартамента си, за да забогатеете обаче?

Мрежата е в потрес от това, което се крие в тази скучна къща! Невероятни СНИМКИ

Всяко нещо има своя собствена енергия – както положителна, така и отрицателна. Има вещи в жилището, които привличат безпаричието и пречат на материалния ви просперитет.

Не е за вярване какво съкровище има в това жилище на пъпа на Париж, заключено от 1939 г. (СНИМКИ)

В следващите редове ще ви разкрием от какво е по-добре да се отървете, ако искате да напълните банковата си сметка, а портфейлът ви да набъбне.

Изкуствени предмети

Това са изкуствените цветя, пеперуди и т.н. Те са обекти без душа и не носят никаква жизнена сила. В много жилища обаче могат да бъдат забелязани изкуствени цветя по важите или пък на скринове и секции. Защо ги оставяте да събират прах? Това са абсолютно ненужни вещи, отървете се от тях.

Счупени огледала

Огледалото отразява нашия живот и битието ни. Ако нещо не е наред с него, то това се пренася и върху този, който се оглежда в него. Т.е. то привлича трудности и неуспехи в живота ни.

Няма да повярвате какво се крие в този стар локомотив! (СНИМКИ)

Стара метла

Отдавна се смята, че метлата е символ на богатството в къщата. Ако тя вече не изглежда добре и захабена е от прекалена употреба – изхвърлете я. Препоръчва се да я сменяте на всеки 6 месеца.

Водни картини

Безспорно изобразеният водопад е красив в една картина. Смята се обаче, че парите „текат“ от къщата, ако окачите картина с вода на нея.

Катерещи се растения

Те са символ на дълговете и заемите. Колкото повече пълзят, толкова повече грешни финансови решения взимате и затъвате в блатото.

Зад стените на този товарен контейнер се крие жилище, за което можете само да мечтаете! (СНИМКИ)

Неща, които вече не са чифт

Не е необходимо да съхранявате и да използвате нещо, чиято друга половина вече сте изгубили или е станала неизползваема. Това носи само провали и проблеми.

Никой няма да тръгне с две различни обувки, защото едната му се е скъсала, защо тогава да процедирате по този начин и с другите си вещи? /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай