logo

Кейт Мидълтън издаде огромни тайни за малкия принц Луис (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън издаде огромни тайни за малкия принц Луис (СНИМКИ)

Снимки от кръщенето на принц Луис показаха, че ако някой не е нервен преди церемонията в Кралския параклис на Сейнт Джеймс, той просто не е главният герой на деня. Е, не такава е картинката с най-най-важният човек на кръщенето. Най-малкият син на херцога и херцогинята на Кеймбридж, преди, по време и след церемонията, спа съвсем спокойно в ръцете на майка си.

Кейт Мидълтън и принц Луис

Преди да влезе в параклиса Кейт Мидълтън спря до архиепископа на Кентърбъри, Джъстин Уелби, който заяви с усмивка, че Луис е „много тих и спокоен”.

„Надявам се, че ще остане така. не винаги е толкова спокоен, но когато заспи е като ангелче и не се пробужда лесно”, отвърна учтиво гордата майка, която за първи път разкрива що за характер има най-малкото й детенце.

Кейт Мидълтън с принц Луис и архиепископът на Кентърбъри

В деня на кръщението на принц Луис за първи път се показа пред широката общественост и пред камерите. Преди това светът го видя само на рождения му ден – 23 април.

Принц Луис

Jenata.blitz.bg припомня, че кралица Елизабет II не беше в състояние да присъства на кръщенето на шестото й правнуче, но много други членове на британското кралско семейство бяха с него в този специален ден. Ред знатните гости бяха принц Хари, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, принцеса Шарлот, принц Чарлз, херцогинята на Корнуол, и много други.

Jenata.blitz.bg припомня, че вуйчото на най-малкия принц му направи уникален подарък.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис

Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям, принц Джордж, принцеса Шарлот, Кейт Мидълтън и принц Луис 

ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ В JENATA.BLITZ.BG КАКВИ НЕВЕРОЯТНИ РАЗКРИТИЯ НАПРАВИ ПРИНЦ ЧАРЛЗ ЗА ВНУЧЕТАТА СИ ПРИНЦ ДЖОРДЖ И ПРИНЦЕСА ШАРЛОТ
 

Коментирай

Аврора

Аврора 20.07.2018 11:13

Името на малкия принц е ЛУИ на български, независимо, че се пише с S в края поради френския произход! Това го обясниха още в началото, когато му дадоха имената - човекът си има три, както е прието, от които се употребява едното ...