Хвърлете ги незабавно! Тези неща привличат бедността в дома ви, ще останете без пуканата пара

Хвърлете ги незабавно! Тези неща привличат бедността в дома ви, ще останете без пуканата пара

Сънищата за несметни богатства могат да останат завинаги просто блян, ако не се огледате и не възстановите реда в дома си. Пространството наистина се влияе от мислите и настроението на човека. Много е важно да извършите пълен одит в дома си и да се отървете от нещата, които носят лоша сила и са енергийни вампири за вас и близките ви.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои символи могат да защитят вас и семейството ви от зли сили. Споделихме ви и кой странен уред ще ви избави от куп болести, а бактериите и микробите ще избягат от жилището ви завинаги.

В следващите редове ще ви разкрием от кои вещи трябва незабавно да се отървете. Те привличат безпаричието и нищетата в дома ви, изсмукват положителната ви енергия и просто ви правят нещастни на подсъзнателно ниво. 

Малък боклук

Не забравяйте редовно да изхвърляте опаковките си от бонбонки, бележки, билети и други хартиени боклуци, които обикновено се забравят на някоя масичка, в джоба на палтото, което ще оставите в гардероба или в някоя чанта или портмоне.

Несъществени неща

Например чорап, чието другарче вече сте изгубили или пък ски без пръчки, единични чехли или други подобни неща, чието място всъщност е на боклука, защото носят само отрицателна енергия и нямате абсолютно никаква полза от тях.

Счупена посуда

Дори и да става въпрос за любимата ви чаша, която ви носи много късмет, ако на нея се появи пукнатина или пък се счупи, то веднага я изхвърлете и забравете за нея. Заслужавате най-доброто и разбира се – да го имате в най-хубавите неща.

Износени дрехи

Важно е да сте критични към гардероба си и а се отървете от онези неща, които не могат да бъдат поправени или почистени. Скъсаните обувки, избледнелите тонове на любимия ви пуловер, скъсаните дънки – всичко това означава, че просто е крайно време да се сбогувате с тези вещи.

Счупен часовник

Ако часовникът ви е спрял завинаги, не е нужно да го съхранявате за спомен. Освободете си място а нови и по-добри неща.

Гарантирам ви, че изпълните ли предписанията ни, ще пропъдите нищетата от дума си./jenata.blitz.bg

Коментирай

baj hoj

baj hoj 03.01.2019 12:41

това е п__де>>>ки сайт

Коректор

Коректор 04.01.2019 22:14

Искаш да кажеш педерас.ки?

Капитан Кук

Капитан Кук 05.01.2019 11:29

"Пръчките за ски" се наричат "щеки". Гугъл-преводачът не е точен и има нужда от коригиране, а коригирането има нужда от обща култура.