logo

Мед. сестра се влюби в колежка, запозна я с мъжа си и... СНИМКИ

Мед. сестра се влюби в колежка, запозна я с мъжа си и... СНИМКИ

Дори не знаех, че е възможно да си влюбен в двама души едновременно, споделя Меган

Омъжена жена от Великобритания се влюби в колежка, заведе я вкъщи и сега се радва на щастлива полиаморна връзка, пише Metro.

30-годишната медицинска сестра Меган Рипли се запознала с 22-годишната Луиз Джаксън на работа и двете бързо станали приятелки. Много скоро обаче Меган осъзнала, че изпитва романтични чувства към по-младата си колежка.

"Дори не знаех, че е възможно да си влюбен в двама души едновременно. Но когато срещнах Луиз, всичко се промени", споделя Меган.

Тя обаче решила да запази чувствата си в тайна от страх да не разруши приятелството им. Британката не знаела и как да съобщи за това, което изпитва, на съпруга си Шон и техния син.

Жена подари на съпруга си тройка за рождения ден, последвалото скандализира всички СНИМКИ

Един ден тя поканила Луиз на гости, за да я запознае със съпруга си. Двамата веднага започнали да се разбират. Това накарало Меган да признае на съпруга си, че е влюбена в колежката си, а той в отговор й съобщил, че също изпитва симпатия към нея.

По-късно станало ясно, че Луиз също е харесала Шон и доволна от развоя на събитията, Меган й предложила да заживеят заедно.

"Никога не сме мислили, че ще въведем някого в нашата връзка. Но просто имаше смисъл с Луиз, така че бяхме много въодушевени, когато тя каза, че се изпитва същото", казва още 30-годишната британка.

Близки на жена му го хванаха да флиртува с друга и разкриха скандална тайна

Сега Джаксън прекарва една седмица в къщата на двойката и друга - в къщата на родителите си. А синът на семейство Рипли започнал да я нарича "мама".  

Меган предполага, че съвсем скоро колежката й ще заживее за постоянно с нея и съпруга й. Тя признава още, че в началото е била против Луиз да има деца от съпруга й, но сега се успокоила и не смята да пречи на това.

София сподели правилото за успешна първа среща

"Получихме само положителни коментари. Хората се радват на нашето щастие. Страхотно е, защото Луиз има интереси, които не съвпадат с нашите, и обратното", казва Меган и добавя, че понякога в семейството им възниква ревност, но тримата се опитват да не довеждат ситуацията до конфликт и открито да говорят за чувствата си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гларуса

Гларуса 15.05.2022 14:03

Възхитен съм.Получих душевен оргазъм от това четиво.Колко възвишено.Само дето този начин на живот се практикува от много векове.Връщаш се от работа,и жените се карат коя да те освободи.Ех,живооот !

Golyu

Golyu 15.05.2022 14:24

ХРИЯНСКИ ЦЕННОСТИ!

Пламенчо

Пламенчо 16.05.2022 0:27

Можеше да не помествате снимки на тези грозни бозави британци.

Иван

Иван 16.05.2022 16:48

Общото между тримата е,че са много грозни! И се обичат такива грозни!

баба Пенка

баба Пенка 17.05.2022 5:12

Британските колонизатори ако имат акъл незабавно трябват да отнемат детето на двойката, което е застрашено, след като порасне да стане един голям пидал.

Антрополог

Антрополог 17.05.2022 7:25

Вижте им лицата. Понеже Британия остров,това е следствието на дълги години кръвосмешение

Десет пъти

Десет пъти 17.05.2022 8:24

По грозни жени от британките няма

НОРМАЛЕН

НОРМАЛЕН 17.05.2022 8:24

Остава и съпругът с тази розова ризка да покани своя приятел в когото е влюбен за да живеят вскички заедно. Без повод се отнемат деца от нормални семейства. Каква ще е съдбата на това дете ? Пълно отвранщение !

Ваника

Ваника 17.05.2022 11:07

Браво "чудесна статия" най-важното за деня!!! Боклуци!!!!!

Сашо

Сашо 17.05.2022 12:10

Защо ли подобни истории се случват главно в Англия и САЩ? Явно защото моралът и възпитанието им е на високо ниво на тия нации.

ЯАОЯО

ЯАОЯО 17.05.2022 13:53

Побърканяци!