Жена подари на съпруга си тройка за рождения ден, последвалото скандализира всички СНИМКИ

Жена подари на съпруга си тройка за рождения ден, последвалото скандализира всички СНИМКИ

Няколко седмици по-късно Тереза решила да го напусне и подала молба за развод

Американка подари на съпруга си тройка за рождения му ден, разбра, че харесва жени и го напусна, съобщава New York Post.

През 2020 г. Тереза ​​Роуз решила да сбъдне една стара мечта на половинката си и поканила момиче за тройка. Ефектът от подаръка бил повече от неочакван – американката осъзнала, че си пада по жени. Няколко седмици по-късно тя напуснала съпруга си и подала молба за развод.  

"За първи път изпробвах толкова интимно взаимодействие с жена, изпитах такова физическо и емоционално удовлетворение, че си помислих: Боже мой, ето какво ми е липсвало.

Красавица подари на гаджето си тройка и нощта се превърна в кошмар

След като бях с тази жена, си казах: Ето защо съм била толкова нещастна в брака си. Връзката със съпруга ми, емоционално, е била толкова плитка и самотна", обяснява Тереза.

Тя признава, че като тийнейджър се е влюбвала в певици и актриси, но не е приема чувствата си сериозно. И добавя, че е израснала в консервативно католическо семейство и родителите й се отнасяли негативно към хомосексуалността. И обичали да казват, че "всички гейове отиват в Ада".

Когато Роуз признала на съпруга си, че жените я привличат, той приел новината с неприязън и разказал всичко на родителите й. Потресени от новината, те й обърнали гръб.

Изпаднала в пълно отчаяние, Тереза си купила пистолет и обмисляла самоубийство заради подигравките, на които станала жертва от страна на близките си.

Близки на жена му го хванаха да флиртува с друга и разкриха скандална тайна

Но преди да стори най-страшното, срещнала жена на име Джаки, за която казва, че е спасила живота й.

Джаки и Тереза са двойка повече от година и заедно отглеждат двете й малки момченца. 

Междувременно Роуз прекъснала всички връзки с родителите си, които са я премахнали от завещанието си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!