logo

Младият съпруг на 83-г. Айрис скандализира с разкрития: Използва ме като секс роб и...

Младият съпруг на 83-г. Айрис скандализира с разкрития: Използва ме като секс роб и...

Възрастната дама, която има двама сина, обвини младия си мъж, че "създава хаос в дома й"

Младият египтянин Мохамед Ибрахим наруши мълчанието си и направи скандални разкрития за брака си с 83-годишната британка Айрис Джоунс.

Възрастната дама се запозна с 37-годишния мъж в мрежата през 2019 г. Двамата започнаха да си кореспондират и година по-късно се ожениха.

82-г. пенсионерка възторжено разказа за секса с 35-г. си съпруг СНИМКИ

Британката уверяваше критиците, включително и семейството си, че връзката им ще продължи, въпреки че е повече от два пъти по-млада от него. През юли тази година обаче стана известно, че двойката се е развела.

Възрастната дама, която има двама сина, обвини младия си мъж, че "създава хаос в дома й", прогони го от дома си и го замени с котка на име Мистър Тибс, пише Daily Mail.

"Преди имахме страхотен сексуален живот, но после той изчезна, защото винаги бях толкова уморена да се грижа за него", казва г-жа Джоунс.

Тя добавя, че съжалява, че е срещнала младока и признава, че сега се чувства глупаво. 

Месеци след раздялата Мохамед реши да говори и обвини британката, че само се е възползвала от него и е опетнила доброто му име. "Отнасях се към Айрис като към кралица, а тя ме използва като секс роб. Обичах я, а тя разби сърцето ми", казва той.

Мъжът твърди, че в началото отношенията му с пенсионерката били хубави, но по-късно тя започнала да се подиграва с него. 

19-г. момиче проплака: Татко се влюби в приятелката ми от детството, а сега...

Айрис установила странни правила в дома си и му забранила да се къпе или да ходи до тоалетна след работа. Също така не му позволявала да яде египетска кухня, да се върне в родината си и му заявила, че той й "принадлежи като роб".  

"Уважавах културата на Айрис, но тя каза, че трябва да бъда повече англичанин. Искаше да забравя миналото си и семейството си в Египет и не искаше да се върна у дома, за да видя майка си", казва младият мъж.

Във връзка с твърденията на бившата му, че постоянно й искал пари и се е оженил за нея само заради това, египтянинът заявява, че за него парите нямат значение.

"Не е вярно, че никога не съм имал работа – работил съм из целия Близък изток. Имах добра заплата. Ако търсех пари, щях да се оженя за богата жена, не за Айрис. Имах много предложения от богати жени, но не съм такъв", категоричен е той. 

"Ако съм толкова лош човек, защо тя остана с мен през цялото това време?", пита Мохамед. 

Според него, бившата му съпруга е имала план да печели от връзката им, продавайки историята им още от самото начало.

18-г. се влюби в 40-г. господин, а 2 години по-късно...

Между другото, двойката се превърна в сензация, след като в едно сутрешно шоу Айрис разказа за невероятния им сексуален живот.

Сега Мохамед не може да се върне в родината си, докато скандалът покрай проваления му брак не отшуми. 

"Айрис е много добър актьор. Тя играе ролята на жертва, но всъщност аз съм жертвата.

Начинът, по който се отнесе с мен... Тя не ме заслужава. Не оцени нищо, което направих за нея. Много по-щастлив съм без нея", казва още той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!