logo

19-г. момиче проплака: Татко се влюби в приятелката ми от детството, а сега...

19-г. момиче проплака: Татко се влюби в приятелката ми от детството, а сега...

Бях шокирана, но какво можех да направя? Просто трябваше да го приема, споделя тийнейджърката

Мъж от Индонезия се влюби в приятелка на дъщеря си, която е с 33 години по-млада от него, и се ожени за нея, съобщава The Thaiger.

Щерката на младоженеца - 19-годишната Силва, се запознала с настоящата му съпруга като дете. Момичето било дъщеря на колега на баща й. Двете станали приятелки и често си играели заедно. 

Връзката между момичетата прекъснала за кратко, но пътищата им се пресекли отново в училище. 

Студентка се влюби в 53-г. професор, откри го в мрежата и... СНИМКИ

Шокът за Силва бил огромен, когато през юли баща й обявил, че е предложил брак на приятелката й от детството. А няколко седмици по-късно двамата вдигнали сватба. Така бившите приятелки станали мащеха и доведена дъщеря.

"На 10 юли баща ми ми каза, че ще се жени за моята приятелка. Бях шокирана, но какво можех да направя? Просто трябваше да го приема", споделя тийнейджърката. 

Родителите на Силва се развели, когато тя била в пети клас. В момента момичето живее с майка си,  докато баща й се радва на новото си семейство. След сватбата Силва все още не се  е срещала с младоженците. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

хаха

хаха 13.08.2023 21:34

Шокиращото е, че се е влюбил и оженил по любов,ако е истина..за тях е нормално да си купуват жените, имат право на 4 законни, този е изключение след като се е развел дори..