logo

Мъж реши да стане донор на съпругата си и разкри шокираща тайна

Мъж реши да стане донор на съпругата си и разкри шокираща тайна

Не зная какво да правя оттук нататък. Тя е моя жена и майка на нашите деца, споделя обърканият господин

Животът на мъж, осиновен като бебе, се преобърна на 180 градуса, след като разбра, че съпругата му всъщност е негова сестра. Шокиращата си история той сподели в Reddit.

Господинът не знаел нищо за биологичните си родители, а за кръвното родство с жена си, с която са заедно от шест години, узнал, когато тя се нуждаела от бъбречна трансплантация. 

"Жена ми се разболя веднага след раждането на сина ни и сега се нуждае от бъбречна трансплантация. Проверихме близките й и никой от тях не беше подходящ донор", разказва той.

За да помогне на любимата си, той решил да се подложи на изследвания. Преди дни му се обадили по телефона, за да му съобщят, че е подходящ за бъбречната трансплантация.

Мъж намери акта си за раждане и разкри скандална семейна тайна

"След това лекарят каза нещо за необходимостта от допълнителни изследвания заради някаква информация около резултатите от теста HLA (човешки левкоцитен антиген). Не му придадох голямо значение и се съгласих", добавя мъжът.

Очаквала го обаче голяма изненада, защото се оказало, че със съпругата си имат "аномално висок" процент съвпадения.

Мъжът бил потресен и объркан, защото станало ясно, че жената, за която е женен, всъщност е негова сестра.  "Роднини сме – не, не се шегувам. Не зная какво да правя оттук нататък... Тя е моя жена и майка на нашите деца", споделя обърканият господин.

Потребителите на Reddit не крият шока си от историята и се опитват да помогнат на мъжа в тази изключително трудна ситуация.

Щом видите детето на тази русокоса красавица и чернокожия й мъж ще онемеете СНИМКИ

"Вече сте женени и имате деца – не можеш да го върнеш назад, така че не виждам особен смисъл да съсипваш живота ви", "Вече имате деца и те изглеждат здрави, тъй като не споменахте за никакви безумни отклонения", "Ако сте щастливи, дари бъбрека си на своята сестра съпруга и продължете да бъдете прекрасни родители на децата си", "Ако всичко ви е било напред през цялото това време, няма смисъл да променяш каквото и да било", пишат те в опит да му помогнат. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

Коментирай

Аха ,ясно на къде клоните !

Аха ,ясно на къде клоните ! 22.03.2023 12:24

След содомията и педофилията сега и това ще озаконявате ....... До златния мииард всеки друг е излишен .