logo

Щом видите детето на тази русокоса красавица и чернокожия й мъж ще онемеете СНИМКИ

Щом видите детето на тази русокоса красавица и чернокожия й мъж ще онемеете СНИМКИ

През 2015 година Кая се роди на бял свят

Само преди няколко десетилетия междурасовите бракове в Америка бяха незаконни. Сега обаче това далеч не е новост из целия свят.

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме чудноватата история на една италианка, която подала документи за развод заради картонената кутийка, която намерила под матрака си. Споделихме ви и какви съвети дава известен частен детектив за това как да спипаме половинката в изневяра. 

В същото време за никого не е тайна, че именно на такива двойки се раждат невероятно красиви деца, които наследяват най-добрите черти от майка си и баща си. Така се случва и с героите на този материал – семейство Бенет.

Тя сложи камера в гаража и с ужас установи, че вместо да поправя колата, всяка вечер мъжът й...

През 2015 година Кая се роди на бял свят. Тя е плод на любовта между афроамериканеца Майкъл и европейката Кейти. Още през първите минути на раждането си, бебето впечатлило родителите си и медицинския персонал с външни с вид.

Кая се оказала русо мулатче с небесносини очи. Още тогава всички били сигурни, че ще стане истинска красавица.

 

Неузнаваема: Жена отмъсти на бившия си за развода, превръщайки се в красавица СНИМКИ

Сега Кая е на 4 години и наистина е много красива. Кейт не спира да публикува снимки на дъщеричката си в социалните мрежи и дори вече е получила оферти от рекламни агенции за нея.

Въпреки възрастта си момичето вече има сключени няколко договора с модни агенции.

Със сигурност тя ще успее да се наложи в модната индустрия, тъй че не се учудвайте, ако скоро навсякъде виждате малката Кая. Нека пожелаем успех и много любов както на нея, така и на родителите й. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!