logo

Мъж сбъдна детската си мечта за басейн в градината по много странен начин СНИМКИ

Мъж сбъдна детската си мечта за басейн в градината по много странен начин СНИМКИ

Цялата работа, без изливането на бетона, му отнела един ден, а крайният резултат изглежда страхотно и много удобно

Всеки човек, който има къща с хубава градина, си мечтае да има един прекрасен басейн, който да го дарява с прохлада в горещите летни дни. Малцина обаче са тези, които успяват да превърнат мечтата си в реалност. 

За да се сдобият с така желания басейн, някои купуват специално оборудване и допълнителни елементи. Този мъж обаче шокира всички, превръщайки мечтата си в реалност с помощта на подръчни материали и по-специално - гуми от трактор! 

Всички му се смееха, когато заживя в стар гараж, но като му отидоха на гости... СНИМКИ

Те са достатъчно големи, което ги прави изключително подходящи за целта.

Като начало той подготвил равна площадка, върху която по-късно щял да постави гумата. За по-голяма стабилност, изкопал малка яма в земята, направил кофраж и положил мрежа. Основната цел на бетонната му конструкция била да създаде равномерна и солидна платформа.

Когато площадката изсъхнала и била напълно готова, кофражът бил свален и дошъл ред на гумата. Около нея той направил ограда от мрежа и добавил конструкция за бъдеща пейка. Всичко това било необходимо за бъдещото декориране на басейна.

Мъж си купи изоставена ферма и я превърна в дом мечта СНИМКИ

Свободното пространство между колелото и мрежата внимателно запълнил с камъни. Работата не ми отнела много време, но за сметка на това всичко станало много красиво.

Когато приключил с камъните, монтирал пейка и платформа, която позволява по-удобен достъп до басейна. Дървените платформи, които предварително били боядисани, прикрепил към мрежата.  

И ето че вече си имал прекрасен басейн близо до къщата.

Всички се смееха на Робърт, но когато влязоха в пещерата му, позеленяха от завист

Цялата работа, без изливането на бетона, му отнела един ден. А крайният резултат изглежда страхотно и много удобно. Децата му останали много доволни. 

И един съвет към всички, които смятат идеята за страхотна и възнамеряват да я реализират: правейки такъв басейн, не забравяйте, че водата ще трябва да се сменя.

Всички завиждат на Мартин за чудната му къща от стари гуми и стъклени бутилки! СНИМКИ

Точно поради тази причина от едната страна ниско долу мъжът направил малък отвор, в който вкарал полипропиленова тръба с кран.

Не е нужно да е много дълга, достатъчни са едни 30 сантиметра. Когато трябва да източи водата, мъжът просто отваря кранчето и след няколко минути басейнът е празен! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай