logo

Нещо ужасно се случва в британското кралско семейство! Тази СНИМКА разкри какво

Нещо ужасно се случва в британското кралско семейство! Тази СНИМКА разкри какво

Общият семеен кадър, в центъра на който е Арчи, насочва вниманието ни най-вече към принц Уилям и Кейт Мидълтън

Какви ли не детайли изплуват постоянно около британското кралско семейство. В края на 2017 година от jenata.blitz.bg ви показахме последната семейна снимка на кралското семейство на Великобритания. От нея изплуваха куп пикантни тайни за случващото се помежду им.

В последните дни обаче медийното внимание бе приковано от събитията около Меган Маркъл, принц Хари и синът им Арчи.

Шокиращо разкритие: Принцеса Даяна обичала повече Хари, защото Уилям бил и ще е… (СНИМКИ)

Миналата събота, 6 юли, синът на принц Хари и Меган официално бе въведен в християнската вяра. Какво точно се е случило на кръщенето, можем само да предполагаме, защото то не бе достъпно за широката публика. 

На тези СНИМКИ на принцеса Даяна се крие голяма мистерия, но вече е развенчана

Все пак от Бъкингамския дворец разпространиха две снимки.

Но и само двата фотоса, които херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха в социалните мрежи, дават достатъчна основа за коментари. 

А общият семеен кадър, в центъра на който е Арчи, насочва вниманието ни най-вече към принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Приятели на Меган и принц Хари с шокиращи признания: Двамата ще са... (СНИМКИ)

Оказа се, че именно тази снимка издаде какво страшно нещо се случва в британското кралско семейство.

За повода херцогинята избра розова рокля Stella McCartney. Тя почете Даяна, носейки същите обеци, които и Спенсър - на кръщенето на принц Хари през 1984 година. 

И като споменахме лейди Ди от jenata.blitz.bg държим да ви припомним, че наскоро ви показахме 15 ретро снимки на принцеса Даяна, които взривиха мрежата.

И докато към тоалета на Мидълтън - очаквано, никой няма забележки, то позата на тялото на снимката предизвика редица коментари. 

Според експерти по езика на тялото, Кейт е готова всеки момент да стане и да си тръгне, и вероятно само добрите обноски не й позволяват да го направи.

Съпругата на принц Уилям изглежда иска да бъде встрани от случващото се и сякаш между нея и Меган, която седи от лявата й страна, има известно напрежение. 

За разлика от Кейт, Камила Паркър, която седи в другия край на снимката, изглежда спокойна и щастлива, създавайки пълен контраст с позата на Мидълтън, излъчваща неудобство от ситуацията.

Усмивките и на херцога, и на херцогинята на Кеймбридж са някак престорени, насила, а не от искрена радост заради семейния празник. Изражението на Уилям предизвика недоумение в потребителите на социалните мрежи, които заключват, че раздорът между двете млади кралски семейства е факт. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай