logo

Пикантно от кралското семейство: Принц Чарлз шашна всички с неадекватен въпрос: Да стана ли гей?

Пикантно от кралското семейство: Принц Чарлз шашна всички с неадекватен въпрос: Да стана ли гей?

Принц Чарлз хвърлил истинска бомба с изцепка. Една от най-известните особи от кралското семейство на Великобритания направил огромна изцепка.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме скандални неща около бременността на Меган Маркъл. Показахме ви и едно сензационно видео, на което се вижда как бебето на херцогинята на Съсекс шава в корема й пред десетки хора.

Принц Чарлз буквално шокирал всички с изказването си. „Дали да не стана гей?“, запитал той. Причината да дръзне да заяви нещо такова просто ще ви смае.

Оказва се, че всъщност Чарлз е изрекъл това на младини, за да избегне натиска да си намери подходяща жена. Ситуацията се е развила преди много години – още преди да сключи брак с Даяна.

Ослепителната Шарън Стоун сподели огромна тайна, свързана с красотата й (СНИМКИ)

Информацията идва от Бродерик Мънро-Уилсън, който е бил близък приятел на принца преди години. Той си спомня през известно британско издание, че Чарлз си позволил да се пошегува по този начин.

„Натискът върху мен е огромен. Трябва ли да стана гей и да си го призная, за да ме оставят всички намира“, запитал на шега Чарлз, след което всички около тях прихнали да се смеят.

„На много малко хора им беше позволено да се сближават с Чарлз. Не можеше просто ей така да отидем и да си поговорим с него. През онези дни всъщност обществото беше различно, хората също. Не дръзвахме да нахалстваме“, спомня си Мънро-Уилсън.

Селин Дион пак скандализира със супер шантав тоалет (СНИМКИ)

По думите му всички се възхищавали на Чарлз и шушукали, че един ден ще са говорили и учили с краля на Великобритания.

„Когато идваше на лекции в университета, ходеше уверено по коридорите. Честно казано определено не беше парти личност“, спомня си още Мънро-Уилсън./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

adee

adee 08.02.2019 18:48

На мен дори ми минаваха мисли за самоубийство, защото животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz