logo

Последната СНИМКА на принц Уилям издава нещо ужасяващо

Последната СНИМКА на принц Уилям издава нещо ужасяващо

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс обясни какво се крие зад кадъра

Кралското семейство упорито се готви за зимните празници. Наскоро в официалния акаунт на принц Уилям и Кейт Мидълтън в социалните мрежи се появи традиционната коледна картичка, както БЛИЦ вече ви показа.

Принцът и принцесата на Уелс позираха с децата си. Тази снимка обаче предизвиква противоречиви настроения.

Падна неочаквана тайна, свързана с Елизабет II и сватбата на Кейт и принц Уилям СНИМКИ

Експерти по езика на тялото разкриха неочаквани неща от фотографията за отношенията в семейството на херцозите на Кеймбридж. Оказва се, че нищо не е такова, каквото изглежда. Явно проблемите не подминават дори и това семейство, което в очите на другите изглежда, че изживява своята идилия. 

Фокусът на анализа пада най-вече върху принц Уилям, експертите са категорични, че той не е добре.

На кадъра престолонаследникът изглежда напрегнат. Той върви, държейки за ръка големия си син. Кейт е далеч от съпруга си на снимката. Уилям се усмихва, но тази усмивка не изглежда искрена. По-скоро на тази снимка може да се види как тази трудна година се отразява на двойката.

„Това отразява желанието му да се скрие. Посоката на погледа му,  изглежда замислен или разсеян. Усмивката му също изглежда насила и не е насочена към никого “, каза експертът по езика на тялото Джуди Джеймс в разговор с The Sun.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Димитър

Димитър 17.12.2022 7:32

След една крачканещата вече са се променилии не отговарят на така направеният анализ. "Мнгооо са зле" горките. Тя е супер гадже, а той си е направо плейбой. А злите езици са безкрайно много. Да са живи и здрави 0 готини са..

вЕрвам

вЕрвам 17.12.2022 8:50

Едно хубаво и щастливо семейство което действа ужасяващо на злобните, да са живи и здрави, дано такива специалисти да стоят далеч от тях.